Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
globeshotters neoAnderlecht
3-5-2 Tactiek 352 neo v2
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
59.4 gemiddelde waardering 57.6
zeer goed Schieten goed
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


23e minuut.
Drăgan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prăscan met een snelle inworp. Vujić is nu in balbezit. Vujić geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ardemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Turner speelt de bal door. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. Imschweiler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globeshotters 46%, neoAnderlecht 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
globeshotters - neoAnderlecht 0:0

47e minuut.
Ardemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari onderschept slim de pass. Tecuari passt de bal zonder na te denken. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Imschweiler bokst de bal weg.

48e minuut.
Klungelig pakt Adışanlı de bal. Meyen speelt de bal door. Baloomao is nu in balbezit. Lemmens verovert de bal door een tackle van achteren. Lemmens geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bastaens speelt de bal door. Ducoulombier is nu in balbezit. Verheyen is nu in balbezit. Ducoulombier onderschept slim de pass. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ... Deroo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Meyen speelt de bal door. Bastaens rent richting de bal. Bastaens geeft de bal voor. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deroo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koopmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - neoAnderlecht 0:1

73e minuut.
Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón speelt de bal door. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft een hoge lob. Ducoulombier springt en kopt de bal. Deroo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globeshotters 40%, neoAnderlecht 60%.
globeshotters - neoAnderlecht 0:1