Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Royalty Boing Boom Tschak
4-4-2 ZW Tactiek Jeugd
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
69.1 gemiddelde waardering 62.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


13e minuut.
Paerts controleert de bal met de borst. Górnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paerts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coenen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zels springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dolha rent richting de bal. Dolha geeft een hoge lob. Tossier rent richting de bal. Tossier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Royalty - Boing Boom Tschak 1:0

21e minuut.
Cabbar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zels de bal. Zels passt de bal zonder na te denken. Mini is nu in balbezit. Mini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Calle geeft een hoge lob. Paerts rent richting de bal. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zels rent richting de bal. Zels draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Grigoraş geeft de bal voor. Zels kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Estrada de bal onder controle te krijgen. Mini rent richting de bal. Mini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Royalty - Boing Boom Tschak 1:1

36e minuut.
Bettini probeert naar een medespeler te passen. Bóveda is nu in balbezit. Coenen begaat een overtreding. Coenen krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Dolha verovert de bal door een tackle van achteren. Zels bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltacı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zels is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mini neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mees kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar begaat een overtreding. Tossier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bettini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nedeljković krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Royalty 57%, Boing Boom Tschak 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Royalty - Boing Boom Tschak 1:1

48e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Tossier is nu in balbezit. Tossier schiet op doel. Ball maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Royalty - Boing Boom Tschak 2:1

52e minuut.
Bettini verovert de bal door een tackle van achteren. Bettini met een sublieme pass. Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Royalty - Boing Boom Tschak 3:1

55e minuut.
Calle passt de bal zonder na te denken. Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar passt de bal zonder na te denken. Zels bereikt de bal nog maar net als eerste. Zels schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Buitenspel voor Tossier. Goede buitenspelval van de verdediging. Dhuinslager komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bóveda speelt de bal door. Bettini is nu in balbezit. Bettini passt de bal zonder na te denken. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Zels verovert de bal door een tackle van achteren. Oltacı verovert de bal door een tackle van achteren. Oltacı geeft een hoge lob. Tossier rent richting de bal. Tossier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bettini met een snelle inworp. Bóveda is nu in balbezit. Bóveda geeft een lange en hoge pass. Nedeljković krijgt zijn hoofd ertegen. Ball kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Bettini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettini passt de bal zonder na te denken. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft de bal voor. Tossier krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zels rent richting de bal. Górnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicki geeft de bal voor. Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier schiet op doel. Ball verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kantelberg onderschept slim de pass. Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Numpaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković verovert de bal door een tackle van achteren. Nedeljković haalt uit met een fantastische trap. Ball kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tossier is nu in balbezit. Tossier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Royalty - Boing Boom Tschak 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Royalty 48%, Boing Boom Tschak 52%.
Team Royalty - Boing Boom Tschak 4:1