Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los_Blancos The Resistance
4-4-2 aanval Tactiek verdomme 3
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 67
very good Schieten outstanding
good Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Beerens rent richting de bal. Godeac is nu in balbezit. Godeac draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Orzeszek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - The Resistance 0:1

9e minuut.
Bøen bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens onderschept slim de pass. Beerens passt de bal in één keer door. Godeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Peetson speelt de bal door. Godeac rent richting de bal. Orzeszek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Orzeszek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Daar is Peetson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peetson geeft een hoge lob. Ştrudel kopt de bal weg. Godeac is nu in balbezit. Godeac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bailescu kopt de bal weg. Dhulst met een sublieme pass. Godeac rent richting de bal. Godeac draait met de bal, schiet en ... Soygüven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - The Resistance 0:2

24e minuut.
Godeac rent richting de bal. Godeac passt de bal met de wreef. Beerens rent richting de bal. Beerens haalt uit met een fantastische trap. Soygüven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - The Resistance 0:3

25e minuut.
Kolonko rent richting de bal. Ştrudel verovert de bal door een tackle van achteren. Godeac rent richting de bal. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Çakıcı passt de bal in één keer door. Beerens is nu in balbezit. Daar is Beerens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beerens schiet op doel. Soygüven werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Çakıcı passt de bal met de wreef. Peetson is nu in balbezit. Peetson geeft een hoge lob. Godeac rent richting de bal. Godeac schiet op doel. Soygüven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Peetson rent richting de bal. Peetson passt de bal in één keer door. Beerens met een sublieme pass. Godeac heeft problemen om de bal te vangen. Godeac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Van Paemel kopt de bal weg. Bailescu heeft problemen om de bal te vangen. Ştrudel met een sublieme pass. Godeac rent richting de bal. Godeac draait met de bal, schiet en ... Soygüven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Ştrudel controleert de bal met de borst. Dhulst rent richting de bal. Dhulst geeft een lange en hoge pass. Godeac rent richting de bal. Godeac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - The Resistance 0:4

40e minuut.
Ştrudel speelt de bal door. Godeac is nu in balbezit. Godeac heeft problemen om de bal te vangen. Godeac draait met de bal, schiet en ... Soygüven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - The Resistance 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Blancos 69%, The Resistance 31%.
Los_Blancos - The Resistance 0:5

47e minuut.
Çakıcı geeft de bal voor. Klungelig pakt Godeac de bal. Godeac met een sublieme pass. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Peetson is nu in balbezit. Peetson passt de bal in één keer door. Godeac is nu in balbezit. Godeac haalt uit met een fantastische trap. Soygüven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - The Resistance 0:6

55e minuut.
Çakıcı onderschept slim de pass. Çakıcı geeft een hoge lob. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens draait met de bal, schiet en ... Soygüven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - The Resistance 0:7

60e minuut.
Çakıcı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel passt de bal zonder na te denken. Beerens rent richting de bal. Beerens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dhulst is nu in balbezit. Dhulst speelt de bal door. Kolonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeac verovert de bal door een tackle van achteren. Godeac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - The Resistance 0:8

62e minuut.
Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrudel rent richting de bal. Godeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeac draait met de bal, schiet en ... Soygüven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Gavorskis met een sublieme pass. Cheron heeft problemen om de bal te vangen. Peetson met een sublieme pass. Godeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeac schiet op doel. Soygüven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gmyrek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Goris maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Godeac controleert de bal met de borst. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Videla onderschept slim de pass. Dhulst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Videla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gavorskis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gmyrek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Dhulst rent richting de bal. Dhulst geeft de bal voor. Kolonko rent richting de bal. Godeac onderschept slim de pass. Godeac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Çakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøen onderschept slim de pass. Bøen geeft de bal voor. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hjaltson passt de bal met de wreef. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla passt de bal zonder na te denken. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Goris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Blancos 70%, The Resistance 30%.
Los_Blancos - The Resistance 0:8