Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:10
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.02
  • Stadion: Faust Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 43395
Faust KFC Bo Beerzel
Neo2 Tactiek Muniz
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
64.2 gemiddelde waardering 58.9
formidable Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Elshout passt de bal in één keer door. Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers passt de bal zonder na te denken. Putte is nu in balbezit. Putte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
de Bakker is nu in balbezit. de Bakker met een sublieme pass. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters draait met de bal, schiet en ... Sequeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - KFC Bo Beerzel 1:0

24e minuut.
Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout is nu in balbezit. Elshout passt de bal zonder na te denken. Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Teletubiański probeert naar een medespeler te passen. Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers geeft de bal voor. Hoste is nu in balbezit. Hoste draait met de bal, schiet en ... Sequeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Elshout onderschept slim de pass. Elshout speelt de bal door. Daar is Hoste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoste schiet op doel. Sequeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - KFC Bo Beerzel 2:0

33e minuut.
Oviedo kopt de bal weg. Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout passt de bal in één keer door. Putte rent richting de bal. Putte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sequeda bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Elshout passt de bal met de wreef. Hoste rent richting de bal. Wouters is nu in balbezit. Hoste rent richting de bal. Hoste schiet op doel. Sequeda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - KFC Bo Beerzel 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 45%, KFC Bo Beerzel 55%.
Faust - KFC Bo Beerzel 3:0

48e minuut.
de Bakker probeert naar een medespeler te passen. Wouters is nu in balbezit. Wouters passt de bal in één keer door. Hoste bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoste draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - KFC Bo Beerzel 4:0

53e minuut.
Walraeve speelt de bal door. Elshout is nu in balbezit. Elshout geeft een lange en hoge pass. Putte rent richting de bal. Putte schiet op doel. Sequeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Schauwaers geeft de bal voor. Sequeda speelt de bal door. Schauwaers kopt de bal weg. Wouters rent richting de bal. Wouters draait met de bal, schiet en ... Sequeda bokst de bal weg.

59e minuut.
Šojat met een sublieme pass. Kotuniak is nu in balbezit. Kotuniak probeert naar een medespeler te passen. Rolón rent richting de bal. Rolón draait met de bal, schiet en ... De Roeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Oviedo geeft de bal voor. Walraeve kopt de bal weg. de Bakker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wouters rent richting de bal. Wouters haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

81e minuut.
Schauwaers passt de bal met de wreef. Elshout geeft de bal voor. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - KFC Bo Beerzel 5:0

87e minuut.
Elshout passt de bal zonder na te denken. Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers passt de bal in één keer door. Putte rent richting de bal. Putte draait met de bal, schiet en ... Sequeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Linna probeert naar een medespeler te passen. Šojat kan de bal niet met de borst controleren. Hoste is nu in balbezit. Hoste haalt uit met een fantastische trap. Sequeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 39%, KFC Bo Beerzel 61%.
Faust - KFC Bo Beerzel 5:0