Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Royalty Drunken Elephants
4-4-2 ZW Tactiek 4-2-3-1 breed
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
68.7 gemiddelde waardering 70.1
excellent Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Klungelig pakt Wergeland de bal. Wergeland geeft een hoge lob. Ocieczek rent richting de bal. Paczos onderschept slim de pass. Paczos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bettini kopt de bal weg. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal in één keer door. Nedeljković is nu in balbezit. Nedeljković haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Ţirtea probeert naar een medespeler te passen. Górnicki speelt de bal door. Ortega is nu in balbezit. Ortega geeft een hoge lob. Nedeljković springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Oltacı probeert naar een medespeler te passen. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund passt de bal in één keer door. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Bóveda de bal. Bóveda probeert naar een medespeler te passen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal in één keer door. Bettini geeft een hoge lob. Colpaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Dagerlund probeert naar een medespeler te passen. Paczos is nu in balbezit. Gorgan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gorgan krijgt een gele kaart. Paczos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paczos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos rent richting de bal. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Mees probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Royalty - Drunken Elephants 0:1

42e minuut.
Bettini passt de bal in één keer door. Daar is Nedeljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habers maakt een afschuwelijke overtreding. Habers krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Royalty 52%, Drunken Elephants 48%.
Team Royalty - Drunken Elephants 0:1

63e minuut.
Bettini heeft problemen om de bal te vangen. Esposito geeft een lange en hoge pass. Oltacı heeft problemen om de bal te vangen. Paczos is nu in balbezit. Paczos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Royalty - Drunken Elephants 0:2

65e minuut.
Oltacı verovert de bal door een tackle van achteren. Oltacı geeft een lange en hoge pass. Nedeljković kopt de bal weg. Tossier rent richting de bal. Tossier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bóveda geeft een lange en hoge pass. Boyajyan kopt de bal weg. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković draait met de bal, schiet en ... Habers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colpaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Bóveda is nu in balbezit. Bóveda geeft de bal voor. Tossier springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gorgan rent richting de bal. Ortega rent richting de bal. Esposito speelt de bal door. Ortega geeft de bal voor. Tossier kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bettini passt de bal zonder na te denken. Bóveda speelt de bal door. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Royalty 49%, Drunken Elephants 51%.
Team Royalty - Drunken Elephants 0:2