Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Resistance bolide
verdomme 3 Tactiek bolide
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
69.1 gemiddelde waardering 60.9
formidable Schieten very good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Mourão kopt de bal weg. Daar is Potegea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gőcze rent richting de bal. Potegea onderschept slim de pass. Potegea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Aranha probeert naar een medespeler te passen. Anguita rent richting de bal. Peetson geeft een hoge lob. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Vişoianu onderschept slim de pass. Tvildiani speelt de bal door. Van Paemel rent richting de bal. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Goris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Daiming geeft een hoge lob. Potegea kopt de bal weg. Cheron is nu in balbezit. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Resistance 37%, bolide 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Resistance - bolide 0:0

54e minuut.
Godeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu begaat een overtreding. Godeac raakt geblesseerd tijdens het duel. Peetson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beerens springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel passt de bal zonder na te denken. Godeac rent richting de bal. Godeac draait met de bal, schiet en ... Borrassa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Peetson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Târşitu de bal. Dhulst is nu in balbezit. Dhulst haalt uit met een fantastische trap. Borrassa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Godeac heeft problemen om de bal te vangen. Târşitu is nu in balbezit. Târşitu passt de bal met de wreef. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens schiet op doel. Borrassa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Dhulst rent richting de bal. Dhulst passt de bal met de wreef. Ştrudel probeert naar een medespeler te passen. Godeac rent richting de bal. Godeac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - bolide 1:0

81e minuut.
Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel passt de bal zonder na te denken. Godeac rent richting de bal. Godeac haalt uit met een fantastische trap. Borrassa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - bolide 2:0

86e minuut.
Beerens is nu in balbezit. Volpino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beerens raakt geblesseerd tijdens het duel. Beerens legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - bolide 3:0

87e minuut.
Mourão controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cheron neemt vlug de vrije trap. Beerens rent richting de bal. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - bolide 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Resistance 27%, bolide 73%.
The Resistance - bolide 4:0