Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los_Blancos de speedbikers
4-4-2 aanval Tactiek Test NS
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
59.1 gemiddelde waardering 60.1
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Claessens geeft een lange en hoge pass. Daar is Bøen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bøen onderschept slim de pass. Fren rent richting de bal. Fren schiet op doel. Soygüven bokst de bal weg. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Soygüven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fren kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Pijanowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Lenort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenort met een sublieme pass. Fren bereikt de bal nog maar net als eerste. Fren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Museeuw geeft de bal voor. Bøen is nu in balbezit. Bøen geeft de bal voor. Gmyrek kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Gavorskis passt de bal zonder na te denken. Hjaltson probeert naar een medespeler te passen. Michelena speelt de bal door. Geshev rent richting de bal. Geshev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - de speedbikers 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenort met een snelle inworp. Pijanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski geeft een lange en hoge pass. Fren maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho probeert naar een medespeler te passen. Gavorskis met een sublieme pass. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pijanowski met een sublieme pass. Fren is nu in balbezit. Hjaltson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hjaltson krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort passt de bal in één keer door. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Soygüven probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ciałko verovert de bal door een tackle van achteren. Ciałko geeft de bal voor. Klungelig pakt Mishan de bal. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Hjaltson geeft een hoge lob. Pijanowski geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los_Blancos - de speedbikers 1:1

35e minuut.
Gmyrek is nu in balbezit. Pijanowski onderschept slim de pass. Pijanowski passt de bal met de wreef. Hjaltson geeft een hoge lob. Geshev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Fren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishan is nu in balbezit. Fren verovert de bal door een tackle van achteren. Fren schiet op doel. Soygüven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - de speedbikers 1:2

41e minuut.
Hjaltson onderschept slim de pass. Hjaltson geeft een lange en hoge pass. Geshev is nu in balbezit. Geshev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los_Blancos - de speedbikers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Blancos 57%, de speedbikers 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los_Blancos - de speedbikers 2:2

46e minuut.
Duarte komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kolonko geeft een lange en hoge pass. Pijanowski geeft de bal voor. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel. Soygüven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - de speedbikers 2:3

53e minuut.
Mishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski onderschept slim de pass. Bailescu onderschept slim de pass. Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Lenort neemt de hoekschop. Klungelig pakt Kolonko de bal. Fren rent richting de bal. Fren haalt uit met een fantastische trap. Soygüven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - de speedbikers 2:4

56e minuut.
Lenort geeft een lange en hoge pass. Fren kopt de bal weg. Klungelig pakt Hjaltson de bal. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Lenort rent richting de bal. Lenort passt de bal in één keer door. Videla rent richting de bal. Videla geeft de bal voor. Gmyrek maakt een snoekduik en kopt de bal. Brouckaert bokst de bal weg. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - de speedbikers 3:4

66e minuut.
Videla passt de bal met de wreef. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev is nu in balbezit. Geshev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mishan geeft een lange en hoge pass. Gmyrek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pijanowski neemt vlug de vrije trap. Vandekasteele heeft problemen om de bal te vangen. Vandekasteele schiet op doel. Soygüven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bøen de bal. Fren is nu in balbezit. Fren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Michelena rent richting de bal. Michelena geeft de bal voor. Daar is Ciałko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gmyrek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pijanowski met een sublieme pass. Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Soygüven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - de speedbikers 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Blancos 48%, de speedbikers 52%.
Los_Blancos - de speedbikers 3:5