Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:11
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.02
  • Stadion: bolide Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12068
bolide Los_Blancos
dubbel ATT Tactiek 4-4-2 aanval
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 58.9
good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
van Es bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. van Es verovert de bal door een tackle van achteren. Sterling rent richting de bal. Sterling draait met de bal, schiet en ... Soygüven bokst de bal weg.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Penninck de bal onder controle te krijgen. Geshev rent richting de bal. Geshev passt de bal met de wreef. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Los_Blancos 0:1

15e minuut.
Hjaltson geeft een lange en hoge pass. Bale rent richting de bal. Gmyrek onderschept slim de pass. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Elslander maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Los_Blancos 0:2

24e minuut.
Michelena met een sublieme pass. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek passt de bal in één keer door. Geshev rent richting de bal. Geshev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bailescu heeft problemen om de bal te vangen. Bailescu geeft een lange en hoge pass. Michelena speelt de bal door. Klungelig pakt Geshev de bal. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling passt de bal zonder na te denken. Sznajder probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Es, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Es haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Michelena geeft een lange en hoge pass. Videla heeft problemen om de bal te vangen. Videla speelt de bal door. Geshev is nu in balbezit. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Los_Blancos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolide 70%, Los_Blancos 30%.
bolide - Los_Blancos 0:3

47e minuut.
Prałatowicz geeft de bal voor. Videla kopt de bal weg. Geshev is nu in balbezit. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Elslander maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Los_Blancos 0:4

58e minuut.
Anguita geeft de bal voor. Sterling rent richting de bal. Met opzet legt Bailescu zijn tegenspeler op de grond. Sterling raakt geblesseerd tijdens het duel. Sterling komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sterling controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mourão komt het veld opgelopen. Borrassa komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hjaltson is nu in balbezit. Hjaltson passt de bal met de wreef. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Los_Blancos 0:5

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihalcea komt het veld opgelopen. Daiming komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bailescu controleert de bal met de borst. Orzeszek geeft de bal voor. Sznajder kopt de bal weg. van Es rent richting de bal. van Es draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bøen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Es bereikt de bal nog maar net als eerste. van Es draait met de bal, schiet en ... Soygüven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Los_Blancos 1:5

78e minuut.
Bailescu is nu in balbezit. Gavorskis rent richting de bal. Gavorskis geeft een hoge lob. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea onderschept slim de pass. Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Hjaltson rent richting de bal. Hjaltson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hjaltson geeft een hoge lob. Daar is Daiming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geshev onderschept slim de pass. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Geshev is nu in balbezit. Penninck is nu in balbezit. Penninck passt de bal zonder na te denken. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Los_Blancos 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolide 58%, Los_Blancos 42%.
bolide - Los_Blancos 1:6