Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:06
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.02
  • Stadion: bolide Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10787
bolide smollie
dubbel ATT Tactiek Ruit (def)
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 60.6
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Akasya met een sublieme pass. Burn rent richting de bal. Aranha maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Aranha moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aranha schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Ninoiu geeft de bal voor. Inworp. Svatava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akasya rent richting de bal. Akasya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daiming verovert de bal door een tackle van achteren. Daiming geeft de bal voor. van Es kopt de bal weg. Mourão rent richting de bal. Mourão draait met de bal, schiet en ... Hurmerinta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefeci verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Svatava geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burn springt en kopt de bal. Borrassa bokst de bal weg.

31e minuut.
Moskalewicz probeert naar een medespeler te passen. Akasya rent richting de bal. Akasya probeert naar een medespeler te passen. Tefeci rent richting de bal. Tefeci haalt uit met een fantastische trap. Borrassa bokst de bal weg.

32e minuut.
Rangel speelt de bal door. Wawrzak probeert naar een medespeler te passen. Tefeci rent richting de bal. Akasya rent richting de bal. Akasya draait met de bal, schiet en ... Borrassa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - smollie 0:1

33e minuut.
Volpino probeert naar een medespeler te passen. Tvildiani rent richting de bal. Tvildiani probeert naar een medespeler te passen. Mourão is nu in balbezit. Mourão schiet op doel. Hurmerinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zabojowski kopt de bal weg. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiming geeft een hoge lob. Tiejun is nu in balbezit. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tefeci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Medina komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Anguita is nu in balbezit. Anguita met een sublieme pass. Tvildiani met een sublieme pass. Daar is Mourão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mourão draait met de bal, schiet en ... Hurmerinta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rangel verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anguita geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mourão maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolide 53%, smollie 47%.
bolide - smollie 0:1

57e minuut.
Moskalewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Târşitu is nu in balbezit. Târşitu geeft een lange en hoge pass. Mourão is nu in balbezit. Mourão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Wawrzak speelt de bal door. Târşitu is nu in balbezit. Târşitu passt de bal zonder na te denken. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão draait met de bal, schiet en ... Hurmerinta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolide 42%, smollie 58%.
bolide - smollie 0:1