Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
de speedbikers Drunken Elephants
Test NS Tactiek 3-4-3 left
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 72.1
very good Schieten outstanding
solid Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


8e minuut.
Ţirtea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paczos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bracho. Bracho krijgt een gele kaart. Paczos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dagerlund komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Verkin rent richting de bal. Verkin passt de bal in één keer door. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland geeft een hoge lob. Paczos maakt een snoekduik en kopt de bal. Brouckaert bokst de bal weg.

22e minuut.
Verkin probeert naar een medespeler te passen. Dagerlund heeft problemen om de bal te vangen. Dagerlund speelt de bal door. Paczos rent richting de bal. Paczos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wergeland probeert naar een medespeler te passen. Paczos is nu in balbezit. Bracho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bracho krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Paczos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dagerlund neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Brouckaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Drunken Elephants 0:1

32e minuut.
Boyajyan geeft een lange en hoge pass. Majda rent richting de bal. Paczos verovert de bal door een tackle van achteren. Paczos schiet op doel. Brouckaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Dagerlund geeft een hoge lob. Paczos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Drunken Elephants 0:2

43e minuut.
Paczos springt en kopt de bal. Brouckaert met een sublieme pass. Esposito kopt de bal weg. Paczos rent richting de bal. Paczos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de speedbikers 69%, Drunken Elephants 31%.
de speedbikers - Drunken Elephants 0:2

60e minuut.
Verkin probeert de bal met de borst te controleren. Pijanowski is nu in balbezit. Museeuw geeft een lange en hoge pass. Ţirtea geeft een lange en hoge pass. Paczos springt en kopt de bal. Brouckaert bokst de bal weg. Claessens controleert de bal met de borst. Verkin verovert de bal door een tackle van achteren. Verkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Drunken Elephants 0:3

69e minuut.
Klungelig pakt Verkin de bal. Verkin geeft de bal voor. Daar is Ciałko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Habers geeft de bal voor. Claessens kopt de bal weg. Pijanowski speelt de bal door. Lenort geeft een lange en hoge pass. Fren maakt een snoekduik en kopt de bal. Colpaert bokst de bal weg.

77e minuut.
Verkin passt de bal met de wreef. Ciałko is nu in balbezit. Wergeland verovert de bal door een tackle van achteren. Wergeland geeft een hoge lob. Paczos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dagerlund met een sublieme pass. Museeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos onderschept slim de pass. Paczos schiet op doel. Brouckaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Drunken Elephants 0:4

81e minuut.
Museeuw is nu in balbezit. Dagerlund onderschept slim de pass. Dagerlund speelt de bal door. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wergeland geeft een lange en hoge pass. Verkin kopt de bal weg. Esposito is nu in balbezit. Esposito geeft een lange en hoge pass. Paczos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Drunken Elephants 0:5

86e minuut.
Verkin kopt de bal weg. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos passt de bal zonder na te denken. Dagerlund rent richting de bal. Paczos is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Habers geeft de bal voor. Dagerlund kopt de bal weg. Daar is Paczos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczos draait met de bal, schiet en ... Brouckaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Drunken Elephants 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de speedbikers 56%, Drunken Elephants 44%.
de speedbikers - Drunken Elephants 0:6