Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:06
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.02
  • Stadion: Dealey Plaza
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 33131
Boing Boom Tschak KFC Bo Beerzel
Jeugd Tactiek Muniz
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 18
59.9 gemiddelde waardering 58.8
goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Numpaque is nu in balbezit. Numpaque geeft een hoge lob. Mini kopt de bal weg. Ydens rent richting de bal. Ydens schiet op doel. Sequeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Cabbar passt de bal met de wreef. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ydens de bal. Ydens draait met de bal, schiet en ... Sequeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - KFC Bo Beerzel 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 48%, KFC Bo Beerzel 52%.
Boing Boom Tschak - KFC Bo Beerzel 1:0

48e minuut.
Cabbar speelt de bal door. Kuśmienny heeft problemen om de bal te vangen. Coenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Coenen geeft een lange en hoge pass. Mini krijgt zijn hoofd ertegen. Sequeda bokst de bal weg.

54e minuut.
Coenen passt de bal zonder na te denken. Weingartner verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmienny speelt de bal door. Rolón heeft problemen om de bal te vangen. Rolón haalt uit met een fantastische trap. Ball probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grigoraş onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rolón zal de hoekschop nemen. Marzec springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calle heeft problemen om de bal te vangen. Calle verovert de bal door een tackle van achteren. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boing Boom Tschak - KFC Bo Beerzel 1:1

57e minuut.
Daar is Oviedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo speelt de bal door. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański geeft een lange en hoge pass. Marzec krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Šojat speelt de bal door. Rolón is nu in balbezit. Coenen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coenen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 52%, KFC Bo Beerzel 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boing Boom Tschak - KFC Bo Beerzel 1:1