Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Royalty Faust
4-4-2 ZW Tactiek Neo2
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
66.2 gemiddelde waardering 65.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Hoste raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ydens komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Walraeve passt de bal in één keer door. Cristante rent richting de bal. Bóveda verovert de bal door een tackle van achteren. Bóveda geeft een hoge lob. Tossier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Royalty - Faust 1:0

14e minuut.
Putte is nu in balbezit. Putte speelt de bal door. Górnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Wouters de bal. Wouters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bettini kopt de bal weg. Nedeljković rent richting de bal. Walraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković onderschept slim de pass. Nedeljković schiet op doel. De Roeck bokst de bal weg. Daar is Sobierajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Royalty - Faust 2:0

16e minuut.
Bettini is nu in balbezit. Bettini speelt de bal door. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Royalty - Faust 3:0

18e minuut.
Tossier kopt de bal weg. Nedeljković is nu in balbezit. Walraeve tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walraeve krijgt een gele kaart. Nedeljković wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nedeljković kan niet meer verder spelen. Grądcki komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Ocieczek speelt de bal door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal zonder na te denken. Tossier rent richting de bal. Tossier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Parret passt de bal zonder na te denken. Putte rent richting de bal. Putte passt de bal met de wreef. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Górnicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oltacı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Royalty 55%, Faust 45%.
Team Royalty - Faust 3:0

51e minuut.
Benoist is nu in balbezit. Benoist geeft de bal voor. Wouters kopt de bal weg. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wouters geeft de bal voor. Putte is nu in balbezit. Putte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bóveda speelt de bal door. Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grądcki de bal. Grądcki schiet op doel. De Roeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal in één keer door. Tossier rent richting de bal. Tossier haalt uit met een fantastische trap. Grądcki probeert de bal aan de voet te houden. De Roeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Elshout controleert de bal met de borst. Bettini speelt de bal door. Bóveda met een sublieme pass. Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądcki draait met de bal, schiet en ... De Roeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Tossier controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. de Bakker komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Putte passt de bal zonder na te denken. de Bakker rent richting de bal. Met opzet legt Oltacı zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Oltacı moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oltacı schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Bettini is nu in balbezit. Bettini passt de bal met de wreef. Sobierajski onderschept slim de pass. Tossier rent richting de bal. Tossier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Schauwaers verovert de bal door een tackle van achteren. Schauwaers probeert naar een medespeler te passen. de Bakker speelt de bal door. Putte is nu in balbezit. Putte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Elshout kopt de bal weg. Ortega speelt de bal door. Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier haalt uit met een fantastische trap. De Roeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Royalty - Faust 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Royalty 51%, Faust 49%.
Team Royalty - Faust 4:0