Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:06
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.02
  • Stadion: Nou Camp
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 41305
Youth Academy Belgium The Resistance
WorldMid Tactiek verdomme 3
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.9 gemiddelde waardering 67.3
solid Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


8e minuut.
Klungelig pakt Banach de bal. Godeac is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kurdi ... Strafschop! Directe rode kaart, Kurdi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kurdi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Godeac wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Beerens neemt de penalty, wat een uithaal! Koitmets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens schiet op doel. Koitmets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Academy Belgium - The Resistance 0:1

18e minuut.
Ştrudel passt de bal in één keer door. Çakıcı is nu in balbezit. Deutsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deutsch krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Zawada controleert de bal met de borst. Godeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Putte zijn tegenspeler op de grond. Godeac moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Godeac kan niet meer verder spelen. Kossak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth Academy Belgium 58%, The Resistance 42%.
Youth Academy Belgium - The Resistance 0:1

51e minuut.
Zawada speelt de bal door. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu probeert naar een medespeler te passen. Zátka rent richting de bal. Zátka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte met een sublieme pass. Gőcze geeft een lange en hoge pass. Kossak is nu in balbezit. Kossak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cheron is nu in balbezit. Dhulst geeft een lange en hoge pass. Beerens is nu in balbezit. Beerens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Deutsch probeert naar een medespeler te passen. Zawada met een sublieme pass. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu geeft de bal voor. Zátka kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel passt de bal met de wreef. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak draait met de bal, schiet en ... Koitmets werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Academy Belgium - The Resistance 0:2

66e minuut.
Çakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıcı geeft de bal voor. Pálfy kopt de bal weg. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Banach neemt vlug de vrije trap. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mengüalpoğlu zal de hoekschop nemen. Zambrano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Academy Belgium - The Resistance 1:2

77e minuut.
Inworp. Gőcze met een snelle inworp. Zawada speelt de bal door. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth Academy Belgium 55%, The Resistance 45%.
Youth Academy Belgium - The Resistance 1:2