Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 19:04
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.02
  • Stadion: bolide Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36882
bolide Drunken Elephants
bolide Tactiek SEZ
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.3 gemiddelde waardering 63.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Mihalcea kopt de bal weg. Daiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito onderschept slim de pass. Esposito geeft een hoge lob. Verkin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mourão passt de bal in één keer door. Anguita rent richting de bal. Anguita passt de bal in één keer door. Barišić is nu in balbezit. Barišić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Trischler heeft problemen om de bal te vangen. Paczos rent richting de bal. Trischler maakt een afschuwelijke overtreding. Trischler krijgt een gele kaart. Paczos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dagerlund neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Borrassa trapt de bal weg van het doel. Anguita kopt de bal weg. Aranha probeert naar een medespeler te passen. Mourão rent richting de bal. Mourão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Dagerlund passt de bal in één keer door. Verkin is nu in balbezit. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Borrassa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Drunken Elephants 0:1

27e minuut.
Verkin onderschept slim de pass. Verkin passt de bal in één keer door. Cámara probeert naar een medespeler te passen. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Aranha rent richting de bal. Aranha passt de bal met de wreef. Târşitu geeft een lange en hoge pass. Barišić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bolide - Drunken Elephants 1:1

39e minuut.
Anguita passt de bal zonder na te denken. Mourão is nu in balbezit. Boyajyan is nu in balbezit. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ţirtea verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aranha zal de hoekschop nemen. Barišić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dagerlund geeft de bal voor. Mihalcea rent richting de bal. Paczos onderschept slim de pass. Paczos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Drunken Elephants 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolide 45%, Drunken Elephants 55%.
bolide - Drunken Elephants 1:2

50e minuut.
Mourão haalt uit met een fantastische trap. Van Walle geeft de bal voor. Târşitu heeft problemen om de bal te vangen. Târşitu geeft een hoge lob. Mourão springt en kopt de bal. Colpaert bokst de bal weg.

56e minuut.
Habers geeft een hoge lob. Daiming probeert de bal aan de voet te houden. Esposito rent richting de bal. Esposito geeft een hoge lob. Paczos springt en kopt de bal. Borrassa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihalcea onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Drunken Elephants 1:3

58e minuut.
Mourão rent richting de bal. Mourão speelt de bal door. Barišić rent richting de bal. Barišić schiet op doel. Colpaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Cámara is nu in balbezit. Cámara passt de bal in één keer door. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos schiet op doel. Borrassa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Drunken Elephants 1:4

62e minuut.
Wellens komt het veld opgelopen. Applebottom komt het veld opgelopen. Dantschotter komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Opioła geeft de bal voor. Klungelig pakt Scalat de bal. Barišić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barišić krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aranha zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aranha naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund geeft een lange en hoge pass. Esposito is nu in balbezit. Esposito haalt uit met een fantastische trap. Borrassa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Drunken Elephants 1:5

73e minuut.
Mourão passt de bal zonder na te denken. Anguita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anguita passt de bal in één keer door. Barišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barišić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Drunken Elephants 2:5

89e minuut.
Volpino rent richting de bal. Verkin onderschept slim de pass. Verkin met een sublieme pass. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Borrassa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolide 50%, Drunken Elephants 50%.
bolide - Drunken Elephants 2:5