Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 19:04
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.02
  • Stadion: Nou Camp
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37256
Youth Academy Belgium Los_Blancos
WorldMid Tactiek 4-4-2 aanval
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte geeft een hoge lob. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki schiet op doel. Soygüven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Academy Belgium - Los_Blancos 1:0

6e minuut.
Kolonko geeft de bal voor. Videla speelt de bal door. Klungelig pakt Nemésio de bal. Nemésio geeft een lange en hoge pass. Reimão krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daniel geeft een lange en hoge pass. Zambrano is nu in balbezit. Bøen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bøen krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Videla met een sublieme pass. Nemésio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemésio probeert naar een medespeler te passen. Reimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tulijoki onderschept slim de pass. Tulijoki probeert naar een medespeler te passen. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano schiet op doel. Soygüven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Academy Belgium - Los_Blancos 2:0

19e minuut.
Geshev probeert naar een medespeler te passen. Nemésio is nu in balbezit. Nemésio speelt de bal door. Reimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nemésio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurdi rent richting de bal. Reimão verovert de bal door een tackle van achteren. Reimão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth Academy Belgium 46%, Los_Blancos 54%.
Youth Academy Belgium - Los_Blancos 2:0

49e minuut.
Gavorskis probeert naar een medespeler te passen. Nemésio rent richting de bal. Nemésio passt de bal met de wreef. Reimão rent richting de bal. Reimão schiet op doel. Koitmets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Reimão rent richting de bal. Geshev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daniel. Geshev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hjaltson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gavorskis verovert de bal door een tackle van achteren. Gavorskis speelt de bal door. Nemésio rent richting de bal. Nemésio geeft de bal voor. Geshev springt en kopt de bal. Koitmets bokst de bal weg.

75e minuut.
Daniel onderschept slim de pass. Videla verovert de bal door een tackle van achteren. Videla geeft een hoge lob. Reimão rent richting de bal. Reimão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Videla is nu in balbezit. Videla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Academy Belgium - Los_Blancos 2:1

82e minuut.
Hjaltson onderschept slim de pass. Hjaltson met een sublieme pass. Reimão rent richting de bal. Reimão schiet op doel. Koitmets werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Youth Academy Belgium - Los_Blancos 2:2

83e minuut.
Bailescu geeft de bal voor. Nemésio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siikalampi begaat een overtreding. Siikalampi krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Wojnicki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth Academy Belgium 48%, Los_Blancos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Youth Academy Belgium - Los_Blancos 2:2