Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SixSons De Geluksvogels
6sons_8 Tactiek verdomme 3
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
63.3 gemiddelde waardering 60.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Gânsac met een sublieme pass. Habuczki rent richting de bal. Habuczki geeft een hoge lob. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten haalt uit met een fantastische trap. Ukropina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Vannuten passt de bal zonder na te denken. Pendiye rent richting de bal. Ştrudel maakt een afschuwelijke overtreding. Ştrudel krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Foroni passt de bal met de wreef. Gânsac is nu in balbezit. Gânsac met een sublieme pass. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dhulst met de inworp. Yürekli met een sublieme pass. Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gânsac speelt de bal door. Foroni rent richting de bal. Foroni passt de bal zonder na te denken. Vannuten rent richting de bal. Vannuten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ştrudel met de inworp. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet passt de bal met de wreef. Godeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixSons 47%, De Geluksvogels 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SixSons - De Geluksvogels 0:0

47e minuut.
Philippe maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pendiye is nu in balbezit. Pendiye met een sublieme pass. Foroni is nu in balbezit. Foroni schiet op doel. Ukropina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Gânsac passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Blontrock de bal. Foroni geeft een hoge lob. Vannuten rent richting de bal. Vannuten schiet op doel. Ukropina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Pendiye geeft een hoge lob. Van Paemel heeft problemen om de bal te vangen. Vannuten verovert de bal door een tackle van achteren. Vannuten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - De Geluksvogels 1:0

54e minuut.
Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel met een sublieme pass. Beerens is nu in balbezit. Beerens schiet op doel. Feron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SixSons - De Geluksvogels 1:1

59e minuut.
Blontrock passt de bal in één keer door. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet passt de bal zonder na te denken. Godeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeac draait met de bal, schiet en ... Feron bokst de bal weg.

66e minuut.
Budnicki geeft een hoge lob. Foroni heeft problemen om de bal te vangen. Gânsac probeert naar een medespeler te passen. Pendiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendiye geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pendiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendiye passt de bal zonder na te denken. Foroni speelt de bal door. Vannuten rent richting de bal. Vannuten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - De Geluksvogels 2:1

79e minuut.
Bundervoet passt de bal met de wreef. Dhulst is nu in balbezit. Dhulst probeert naar een medespeler te passen. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Budnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel geeft de bal voor. Godeac is nu in balbezit. Godeac haalt uit met een fantastische trap. Feron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Yürekli geeft een lange en hoge pass. Godeac kopt de bal weg. Daar is Forrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beerens rent richting de bal. Beerens schiet op doel. Feron bokst de bal weg. Paal!

85e minuut.
Beerens rent richting de bal. Beerens passt de bal in één keer door. Godeac is nu in balbezit. Godeac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SixSons - De Geluksvogels 2:2

89e minuut.
Forrez verovert de bal door een tackle van achteren. Forrez met een sublieme pass. Philippe met een sublieme pass. Godeac rent richting de bal. Godeac schiet op doel. Feron bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixSons 48%, De Geluksvogels 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SixSons - De Geluksvogels 2:2