Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:10
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.02
  • Stadion: bolide Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10785
bolide SixSons
weg Tactiek 6sons_8
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 63.3
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


8e minuut.
Strobbe met een sublieme pass. Pendiye is nu in balbezit. Vannuten rent richting de bal. Pendiye is nu in balbezit. Pendiye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Prałatowicz de bal. Foroni is nu in balbezit. Foroni passt de bal in één keer door. de Heusch rent richting de bal. de Heusch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Foroni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vannuten de bal. Târşitu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Târşitu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Aranha is nu in balbezit. Aranha geeft een lange en hoge pass. Philippe met een sublieme pass. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Prałatowicz geeft de bal voor. Forrez rent richting de bal. Mourão is nu in balbezit. Mourão draait met de bal, schiet en ... Feron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - SixSons 1:0

24e minuut.
Prałatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Prałatowicz passt de bal in één keer door. Aranha probeert naar een medespeler te passen. Mourão rent richting de bal. Mourão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Prałatowicz rent richting de bal. Prałatowicz geeft de bal voor. Tvildiani rent richting de bal. Tvildiani geeft een hoge lob. Mourão maakt een snoekduik en kopt de bal. Feron bokst de bal weg. Budnicki controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aranha zal de hoekschop nemen. Barišić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Barišić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habuczki. Barišić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prałatowicz met een snel genomen vrije trap. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Klungelig pakt Aranha de bal. Aranha geeft een hoge lob. Barišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barišić haalt uit met een fantastische trap. Feron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - SixSons 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolide 47%, SixSons 53%.
bolide - SixSons 2:0

51e minuut.
de Heusch is nu in balbezit. Mihalcea begaat een overtreding. de Heusch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potegea komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mourão passt de bal in één keer door. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea probeert naar een medespeler te passen. Barišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barišić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Budnicki geeft een hoge lob. Pendiye bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Târşitu. Târşitu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Strobbe rent richting de bal. Foroni probeert naar een medespeler te passen. Volpino met een sublieme pass. Pendiye geeft een lange en hoge pass. de Heusch springt en kopt de bal. Borrassa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
de Heusch is nu in balbezit. Foroni rent richting de bal. Foroni speelt de bal door. Vannuten rent richting de bal. Vannuten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Trischler passt de bal met de wreef. Prałatowicz is nu in balbezit. Prałatowicz geeft de bal voor. Barišić is nu in balbezit. Barišić draait met de bal, schiet en ... Feron bokst de bal weg.

85e minuut.
Mourão kopt de bal weg. Barišić heeft problemen om de bal te vangen. Philippe is nu in balbezit. Barišić onderschept slim de pass. Barišić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Strobbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barišić zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barišić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolide 49%, SixSons 51%.
bolide - SixSons 2:0