Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Del Grande Sternocleidomastoideus
4-3-3 Tactiek pelozotti
43% Balbezit 57%
6% Spel op eigen helft 94%
60 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 38.2
very good Schieten average
very good Passen average
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Moors met een sublieme pass. De Graef rent richting de bal. De Graef probeert naar een medespeler te passen. Van de putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de putte schiet op doel. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Šlapikas is nu in balbezit. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef passt de bal zonder na te denken. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Van de putte is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 1:0

5e minuut.
Umans probeert de bal met de borst te controleren. Umans speelt de bal door. Daar is Van de putte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de putte schiet op doel. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 2:0

8e minuut.
Wuyts probeert naar een medespeler te passen. Joliet kopt de bal weg. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert haalt uit met een fantastische trap. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Joliet kopt de bal weg. Šlapikas kan de bal niet met de borst controleren. De Graef speelt de bal door. Van de putte rent richting de bal. Van de putte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hauwaert rent richting de bal. Hauwaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 3:0

13e minuut.
Umans rent richting de bal. Umans passt de bal zonder na te denken. Van de putte heeft problemen om de bal te vangen. Van de putte schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 4:0

19e minuut.
Wuyts speelt de bal door. Joliet kopt de bal weg. Hauwaert heeft problemen om de bal te vangen. Hauwaert haalt uit met een fantastische trap. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 5:0

22e minuut.
Klungelig pakt Joliet de bal. Umans onderschept slim de pass. Umans passt de bal zonder na te denken. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wuyts trapt de bal weg. Joliet kopt de bal weg. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
De Visser geeft de bal voor. Vargas kopt de bal weg. Hauwaert rent richting de bal. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moors heeft problemen om de bal te vangen. Van de putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de putte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wuyts trapt de bal weg. Joliet kopt de bal weg. Van de putte probeert de bal aan de voet te houden. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 6:0

29e minuut.
Moors met de inworp. Klungelig pakt Umans de bal. Umans speelt de bal door. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 7:0

31e minuut.
Joliet kopt de bal weg. Vargas met een sublieme pass. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert haalt uit met een fantastische trap. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 8:0

35e minuut.
Umans speelt de bal door. Klungelig pakt Van de putte de bal. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 9:0

38e minuut.
Umans verovert de bal door een tackle van achteren. Umans met een sublieme pass. Van de putte rent richting de bal. Van de putte schiet op doel. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De Graef controleert de bal met de borst. De Graef passt de bal zonder na te denken. Šlapikas verovert de bal door een tackle van achteren. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De Graef rent richting de bal. De Graef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal in één keer door. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 10:0

41e minuut.
Corneille rent richting de bal. Moors onderschept slim de pass. Moors speelt de bal door. Van de putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de putte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Šlapikas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moors met een snelle inworp. De Graef is nu in balbezit. De Graef haalt uit met een fantastische trap. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Doeltrap. Wuyts met een harde bal richting middenveld. Joliet kopt de bal weg. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Vargas speelt de bal door. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de putte rent richting de bal. Van de putte draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Šlapikas probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moors met de inworp. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef schiet op doel. Wuyts bokst de bal weg. Van de putte rent richting de bal. Van de putte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Del Grande 4%, Sternocleidomastoideus 96%.
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 11:0

47e minuut.
Hauwaert rent richting de bal. Van de putte rent richting de bal. Hauwaert rent richting de bal. Van de putte is nu in balbezit. Van de putte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 12:0

47e minuut.
Van Wassenhove komt het veld opgelopen. Van der Putten komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moors zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Umans bereikt de bal nog maar net als eerste. Umans draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van Wassenhove is nu in balbezit. Van Wassenhove draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 13:0

50e minuut.
Umans bereikt de bal nog maar net als eerste. Umans probeert naar een medespeler te passen. Van der Putten rent richting de bal. Van der Putten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 14:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert De Laere de bal onder controle te krijgen. Van de putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de putte passt de bal met de wreef. Van Wassenhove rent richting de bal. Van Wassenhove schiet op doel. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 15:0

53e minuut.
Daar is De Visser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moors rent richting de bal. Moors passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Wuyts bokst de bal weg. Klungelig pakt Van der Putten de bal. Van der Putten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 16:0

56e minuut.
Coudeville rent richting de bal. Moors is nu in balbezit. Moors probeert naar een medespeler te passen. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Wassenhove is nu in balbezit. Van Wassenhove draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 17:0

59e minuut.
Wuyts met een sublieme pass. Umans met een sublieme pass. Van der Putten heeft problemen om de bal te vangen. Van der Putten draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 18:0

61e minuut.
Wuyts speelt de bal door. Vargas kopt de bal weg. Van Wassenhove is nu in balbezit. Van Wassenhove schiet op doel. Van de putte probeert de bal aan de voet te houden. Wuyts bokst de bal weg. Van de putte is nu in balbezit. Van de putte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Umans de bal onder controle te krijgen. Joliet rent richting de bal. Umans verovert de bal door een tackle van achteren. Umans geeft een hoge lob. Daar is Van der Putten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 19:0

65e minuut.
Umans is nu in balbezit. Umans probeert naar een medespeler te passen. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Van de putte is nu in balbezit. Van de putte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 20:0

67e minuut.
Van der Putten probeert de bal met de borst te controleren. Van der Putten speelt de bal door. Van de putte is nu in balbezit. Van de putte haalt uit met een fantastische trap. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Van Wassenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Wassenhove draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 21:0

70e minuut.
Daar is Van de putte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de putte met een sublieme pass. Van Wassenhove met een sublieme pass. Van de putte is nu in balbezit. Van de putte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Van der Putten de bal. Van der Putten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 22:0

74e minuut.
Umans kopt de bal weg. Daar is Van Wassenhove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Wassenhove probeert naar een medespeler te passen. Van de putte is nu in balbezit. Van de putte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 23:0

77e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Van der Putten rent richting de bal. Van der Putten passt de bal in één keer door. Van de putte is nu in balbezit. Van de putte schiet op doel. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Wassenhove is nu in balbezit. Van Wassenhove schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 24:0

78e minuut.
Van der Putten verovert de bal door een tackle van achteren. Van der Putten passt de bal zonder na te denken. Van Wassenhove heeft problemen om de bal te vangen. Van Wassenhove schiet op doel. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 25:0

81e minuut.
Umans passt de bal in één keer door. De Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waele speelt de bal door. Van de putte is nu in balbezit. Van de putte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Wassenhove heeft problemen om de bal te vangen. Van Wassenhove schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 26:0

84e minuut.
Vargas rent richting de bal. Vargas met een sublieme pass. Van Wassenhove rent richting de bal. Van Wassenhove schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 27:0

85e minuut.
Moors probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Van der Putten de bal. Van der Putten probeert naar een medespeler te passen. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Van der Putten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van der Putten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 28:0

88e minuut.
Moors verovert de bal door een tackle van achteren. Moors passt de bal met de wreef. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Van Wassenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Wassenhove schiet op doel. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van Wassenhove speelt de bal door. Van de putte heeft problemen om de bal te vangen. Van de putte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Del Grande 8%, Sternocleidomastoideus 92%.
Steaua Del Grande - Sternocleidomastoideus 29:0