Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milthi United Racing Roeland
Milthi2 Tactiek Belgium 1
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
70.5 gemiddelde waardering 66.9
wonderbaarlijk Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Amatori is nu in balbezit. Foriers verovert de bal door een tackle van achteren. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers is nu in balbezit. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ott passt de bal in één keer door. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren probeert naar een medespeler te passen. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Carabani geeft een lange en hoge pass. Amatori kopt de bal weg. Crabeels heeft problemen om de bal te vangen. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla haalt uit met een fantastische trap. Lampaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ðức Mạnh maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Foriers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lahaye de bal. Lahaye passt de bal met de wreef. Foriers rent richting de bal. Foriers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Racing Roeland 0:1

16e minuut.
Filardo is nu in balbezit. Damme rent richting de bal. Foriers verovert de bal door een tackle van achteren. Foriers schiet op doel. Barboza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Racing Roeland 0:2

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandooren met de inworp. Pascolla rent richting de bal. Pascolla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Racing Roeland 1:2

28e minuut.
Lahaye onderschept slim de pass. Lahaye speelt de bal door. Foriers is nu in balbezit. Foriers schiet op doel. Barboza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Racing Roeland 1:3

41e minuut.
Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpelaere verovert de bal door een tackle van achteren. Simpelaere passt de bal in één keer door. Daar is Ðức Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 53%, Racing Roeland 47%.
Milthi United - Racing Roeland 1:3

48e minuut.
Bossche verovert de bal door een tackle van achteren. Bossche passt de bal in één keer door. Philipsen speelt de bal door. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ott is nu in balbezit. Filardo verovert de bal door een tackle van achteren. Foriers rent richting de bal. Foriers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Enría probeert naar een medespeler te passen. Gysbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pascolla. Gysbrecht raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Amatori passt de bal in één keer door. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh passt de bal met de wreef. Pascolla is nu in balbezit. Pascolla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dupain geeft de bal voor. Filardo is nu in balbezit. Carabani maakt een afschuwelijke overtreding. Carabani krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ðức Mạnh heeft problemen om de bal te vangen. Enría is nu in balbezit. Enría passt de bal met de wreef. Pascolla is nu in balbezit. Pascolla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Racing Roeland 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 52%, Racing Roeland 48%.
Milthi United - Racing Roeland 2:3