Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTheBlade Lavina`s Boys
NewModded Tactiek Lavina 4
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 64.7
very good Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


11e minuut.
Haxhia probeert naar een medespeler te passen. Cernat heeft problemen om de bal te vangen. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat is nu in balbezit. Cernat haalt uit met een fantastische trap. Lavanya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bednarek probeert de bal aan de voet te houden. Kobiela rent richting de bal. Kobiela passt de bal in één keer door. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. Rotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Przystupa heeft problemen om de bal te vangen. Arce is nu in balbezit. Arce probeert naar een medespeler te passen. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Käsler passt de bal zonder na te denken. Lizer is nu in balbezit. Lizer passt de bal met de wreef. Larios is nu in balbezit. Larios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 62%, Lavina`s Boys 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCTheBlade - Lavina`s Boys 0:0

59e minuut.
Arce is nu in balbezit. Copită tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arce is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haxhia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Larios krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Lavina`s Boys 0:1

63e minuut.
van Daele speelt de bal door. Arce rent richting de bal. Arce geeft de bal voor. Cernat krijgt zijn hoofd ertegen. Lavanya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Lavina`s Boys 0:2

65e minuut.
Bednarek passt de bal in één keer door. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza probeert naar een medespeler te passen. Larios is nu in balbezit. Larios schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Romaní komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shapira komt het veld opgelopen. Vrancken komt het veld opgelopen. de Le Hoye komt het veld opgelopen. Arce neemt de hoekschop. Romaní kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Larios rent richting de bal. Kelečić rent richting de bal. Larios onderschept slim de pass. Larios draait met de bal, schiet en ... Lavanya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lizer kopt de bal weg. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaní verovert de bal door een tackle van achteren. Romaní geeft een hoge lob. de Le Hoye krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 67%, Lavina`s Boys 33%.
FCTheBlade - Lavina`s Boys 0:2