Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc FunkZz KSV Witje
Survive Tactiek 4132
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 61.1
solid Schieten very good
formidable Passen solid
solid Verdedigen excellent


16e minuut.
Min geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blažejovský met een snelle inworp. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jonghe geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Drábik maakt een snoekduik en kopt de bal. Dutrieux probeert wanhopig de bal te grijpen. Alés verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc FunkZz - KSV Witje 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc FunkZz 69%, KSV Witje 31%.
Fc FunkZz - KSV Witje 0:1

54e minuut.
Klungelig pakt Regi de bal. Durinck is nu in balbezit. Durinck speelt de bal door. Drábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ioan is nu in balbezit. Ioan geeft een hoge lob. Verschaeren rent richting de bal. Durinck onderschept slim de pass. Durinck schiet op doel. Dutrieux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Dutrieux met een sublieme pass. Robustini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mäesepp. Mäesepp krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Omilade is nu in balbezit. Kripak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miller. Miller krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan begaat een overtreding. Mäesepp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meinert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Robustini rent richting de bal. Mäesepp verovert de bal door een tackle van achteren. Mäesepp draait met de bal, schiet en ... Hompel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc FunkZz 68%, KSV Witje 32%.
Fc FunkZz - KSV Witje 0:1