Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempelierenhof V.V. Trust Bouwwerken
We are ready. 2 Tactiek -_-_-_-
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Tshovrebov kopt de bal weg. Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray geeft een hoge lob. Asmussen rent richting de bal. Asmussen schiet op doel. Beule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Vitray onderschept slim de pass. Vitray geeft een lange en hoge pass. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Trust Bouwwerken 0:1

18e minuut.
Sembenotti geeft de bal voor. Asmussen is nu in balbezit. Denhaese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denhaese krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tshovrebov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshovrebov passt de bal zonder na te denken. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Trust Bouwwerken 0:2

25e minuut.
Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshovrebov verovert de bal door een tackle van achteren. Tshovrebov geeft een lange en hoge pass. Asmussen rent richting de bal. Asmussen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ganţa passt de bal met de wreef. Tshovrebov met een sublieme pass. Tavlaridis is nu in balbezit. Klungelig pakt Asmussen de bal. Asmussen haalt uit met een fantastische trap. Beule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Helm rent richting de bal. Claeys onderschept slim de pass. Tshovrebov begaat een overtreding. Tshovrebov krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Denhaese onderschept slim de pass. Mühlholz verovert de bal door een tackle van achteren. Mühlholz geeft een lange en hoge pass. Asmussen rent richting de bal. Asmussen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Geraerts met de inworp. van Fessem is nu in balbezit. van Fessem passt de bal in één keer door. Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Claeys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempelierenhof V.V. 49%, Trust Bouwwerken 51%.
Tempelierenhof V.V. - Trust Bouwwerken 0:2

49e minuut.
Geraerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Geraerts passt de bal in één keer door. Temmerman speelt de bal door. Nijs rent richting de bal. Nijs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Watteeuw probeert naar een medespeler te passen. van Fessem is nu in balbezit. van Fessem passt de bal met de wreef. Nijs rent richting de bal. Nijs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Sokoli geeft een lange en hoge pass. Daar is De Roeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Trust Bouwwerken 0:3

78e minuut.
De Roeck geeft een hoge lob. Inworp. Jam-Jam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitray geeft de bal voor. Asmussen springt en kopt de bal. Beule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ... Paal! Beule bokst de bal weg.

89e minuut.
Jam-Jam met een sublieme pass. Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray probeert naar een medespeler te passen. Mühlholz is nu in balbezit. Mühlholz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempelierenhof V.V. 48%, Trust Bouwwerken 52%.
Tempelierenhof V.V. - Trust Bouwwerken 0:3