Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
locomotivmoscow *K.V.* - *Malinwa*
442 Tactiek FC de Kampioenen
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 54.7
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Duneau met een sublieme pass. Dhuinslager is nu in balbezit. Skosogorienko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dhuinslager is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dhuinslager komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Clercq passt de bal zonder na te denken. Daar is Dhuinslager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhuinslager passt de bal in één keer door. Heylens rent richting de bal. Heylens haalt uit met een fantastische trap. Vollmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duneau zal de hoekschop nemen. Heylens maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Clercq geeft een hoge lob. Duneau rent richting de bal. Duneau speelt de bal door. Heylens is nu in balbezit. Heylens haalt uit met een fantastische trap. Vollmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Klungelig pakt Dhuinslager de bal. Skosogorienko verovert de bal door een tackle van achteren. Skosogorienko passt de bal in één keer door. Heylens rent richting de bal. Heylens draait met de bal, schiet en ... Vollmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Syper kopt de bal weg. Danneels bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dhuinslager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhuinslager schiet op doel. Vollmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Carlier kopt de bal weg. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq passt de bal zonder na te denken. Heylens is nu in balbezit. Heylens schiet op doel. Vollmann bokst de bal weg. Skosogorienko probeert naar een medespeler te passen. Wilga heeft problemen om de bal te vangen. Wilga onderschept slim de pass. Duneau geeft een lange en hoge pass. Heylens springt en kopt de bal. Vollmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Alberti passt de bal zonder na te denken. Pranagal probeert naar een medespeler te passen. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Eynde onderschept slim de pass. Eynde passt de bal zonder na te denken. Duneau speelt de bal door. Heylens heeft problemen om de bal te vangen. Heylens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Madero geeft een lange en hoge pass. Duneau rent richting de bal. Duneau passt de bal in één keer door. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ... Vollmann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 69%, *K.V.* - *Malinwa* 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
locomotivmoscow - *K.V.* - *Malinwa* 0:0

46e minuut.
Heylens speelt de bal door. Dhuinslager rent richting de bal. Dhuinslager passt de bal met de wreef. Heylens rent richting de bal. Heylens haalt uit met een fantastische trap. Vollmann bokst de bal weg.

48e minuut.
Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys speelt de bal door. De Wandel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Danneels controleert de bal met de borst. Clercq is nu in balbezit. Clercq passt de bal in één keer door. Heylens rent richting de bal. Heylens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Inworp. De Canck met de inworp. Clercq geeft de bal voor. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap. Vollmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Jeannette is nu in balbezit. Matthys probeert naar een medespeler te passen. Duneau met een sublieme pass. Heylens is nu in balbezit. Heylens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ... Skosogorienko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - *K.V.* - *Malinwa* 0:1

62e minuut.
Bieczyński is nu in balbezit. Pranagal is nu in balbezit. Pranagal passt de bal met de wreef. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens passt de bal in één keer door. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap. Vollmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - *K.V.* - *Malinwa* 0:2

71e minuut.
Duneau passt de bal met de wreef. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager met een sublieme pass. Heylens rent richting de bal. Heylens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duneau zal de hoekschop nemen. Dhuinslager rent richting de bal. Dhuinslager passt de bal met de wreef. Heylens rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Syper geeft de bal voor. Eynde kopt de bal weg. Pranagal met een sublieme pass. Daar is Bieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Duneau is nu in balbezit. Wilga onderschept slim de pass. Wilga geeft de bal voor. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński schiet op doel. Morhaye bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De Canck kopt de bal weg. Clercq heeft problemen om de bal te vangen. Clercq met een sublieme pass. Heylens rent richting de bal. Heylens schiet op doel. Vollmann bokst de bal weg.

87e minuut.
Lefèvre is nu in balbezit. Clercq onderschept slim de pass. Clercq geeft een hoge lob. Dhuinslager rent richting de bal. Dhuinslager schiet op doel. Vollmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heylens is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Clercq geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dhuinslager maakt een snoekduik en kopt de bal. Vollmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Duneau geeft een lange en hoge pass. Syper rent richting de bal. Syper passt de bal zonder na te denken. Heylens is nu in balbezit. Heylens schiet op doel. Vollmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 66%, *K.V.* - *Malinwa* 34%.
locomotivmoscow - *K.V.* - *Malinwa* 0:2