Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Roeland Sternocleidomastoideus
Belgium 1 Tactiek pelozotti
46% Balbezit 54%
6% Spel op eigen helft 94%
82 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 36.4
incredible Schieten average
excellent Passen average
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Klungelig pakt Lahaye de bal. Lahaye met een sublieme pass. Foriers rent richting de bal. Foriers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Philipsen speelt de bal door. Filardo rent richting de bal. Foriers heeft problemen om de bal te vangen. Lahaye rent richting de bal. Lahaye schiet op doel. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 1:0

4e minuut.
Filardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šlapikas is nu in balbezit. Philipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Philipsen speelt de bal door. Foriers is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 2:0

5e minuut.
Filardo is nu in balbezit. Filardo met een sublieme pass. Foriers speelt de bal door. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 3:0

7e minuut.
Wuyts met een sublieme pass. Joliet kopt de bal weg. Philipsen speelt de bal door. Daar is Lahaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahaye schiet op doel. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Foriers de bal. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 4:0

10e minuut.
Foriers probeert de bal aan de voet te houden. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye geeft een hoge lob. Foriers is nu in balbezit. Foriers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 5:0

12e minuut.
Dupain kopt de bal weg. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Foriers rent richting de bal. Foriers schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 6:0

13e minuut.
Philipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Philipsen passt de bal met de wreef. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 7:0

13e minuut.
Toncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Philipsen geeft de bal voor. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Wuyts trapt de bal weg van het doel. Joliet kopt de bal weg. Lahaye heeft problemen om de bal te vangen. Lahaye draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 8:0

15e minuut.
Filardo probeert naar een medespeler te passen. Foriers rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Philipsen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lahaye maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wuyts trapt de bal weg. Dupain speelt de bal door. Foriers is nu in balbezit. Foriers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 9:0

18e minuut.
Philipsen kopt de bal weg. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers passt de bal in één keer door. Lahaye rent richting de bal. Lahaye haalt uit met een fantastische trap. Wuyts bokst de bal weg. Foriers rent richting de bal. Foriers met een sublieme pass. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 10:0

20e minuut.
Bossche met een snelle inworp. Simpelaere is nu in balbezit. Simpelaere met een sublieme pass. Lahaye rent richting de bal. Lahaye draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 11:0

22e minuut.
Toncke geeft een hoge lob. Lahaye kopt de bal weg. Foriers is nu in balbezit. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 12:0

24e minuut.
Bossche is nu in balbezit. Simpelaere speelt de bal door. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 13:0

25e minuut.
Šlapikas geeft een hoge lob. Lahaye probeert de bal met de borst te controleren. Lahaye passt de bal in één keer door. Daar is Filardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filardo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dupain bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupain passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Foriers de bal. Foriers haalt uit met een fantastische trap. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lahaye rent richting de bal. Lahaye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 14:0

29e minuut.
Boyen geeft een lange en hoge pass. Philipsen kopt de bal weg. Foriers rent richting de bal. Foriers schiet op doel. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 15:0

30e minuut.
Boyen geeft de bal voor. Philipsen kopt de bal weg. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers draait met de bal, schiet en ... Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers schiet op doel. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 16:0

31e minuut.
Toncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Toncke geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Joliet de bal onder controle te krijgen. Foriers rent richting de bal. Foriers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Wuyts probeert naar een medespeler te passen. Philipsen speelt de bal door. Foriers is nu in balbezit. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Wuyts trapt de bal weg van het doel. Joliet is nu in balbezit. Philipsen onderschept slim de pass. Philipsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Lahaye geeft een hoge lob. Wuyts probeert naar een medespeler te passen. Philipsen kopt de bal weg. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 17:0

35e minuut.
Filardo met een snelle inworp. Bossche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossche met een sublieme pass. Foriers heeft problemen om de bal te vangen. Foriers schiet op doel. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Philipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen haalt uit met een fantastische trap. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 18:0

36e minuut.
Philipsen met een snelle inworp. Dupain heeft problemen om de bal te vangen. Dupain probeert naar een medespeler te passen. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 19:0

38e minuut.
Philipsen is nu in balbezit. Philipsen passt de bal in één keer door. Foriers is nu in balbezit. Foriers draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bossche met een sublieme pass. Philipsen probeert de bal aan de voet te houden. Lahaye rent richting de bal. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 20:0

42e minuut.
Joliet verovert de bal door een tackle van achteren. Dupain bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupain probeert naar een medespeler te passen. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers schiet op doel. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lahaye rent richting de bal. Lahaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 21:0

43e minuut.
Philipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen met een sublieme pass. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 22:0

45e minuut.
Philipsen rent richting de bal. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Foriers is nu in balbezit. Foriers schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 5%, Sternocleidomastoideus 95%.
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 23:0

47e minuut.
Dupain kopt de bal weg. Philipsen met een sublieme pass. Foriers rent richting de bal. Foriers schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 24:0

48e minuut.
Filardo kopt de bal weg. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers passt de bal in één keer door. Lahaye rent richting de bal. Lahaye schiet op doel. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 25:0

49e minuut.
Filardo verovert de bal door een tackle van achteren. Filardo speelt de bal door. Crabeels probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lahaye de bal. Lahaye schiet op doel. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Foriers rent richting de bal. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 26:0

51e minuut.
Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpelaere passt de bal met de wreef. Daar is Lahaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahaye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 27:0

52e minuut.
Šlapikas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filardo met de inworp. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Foriers speelt de bal door. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 28:0

53e minuut.
Philipsen is nu in balbezit. Philipsen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Foriers de bal. Foriers draait met de bal, schiet en ... Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is De Laere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Toncke geeft een hoge lob. Lahaye rent richting de bal. Lahaye schiet op doel. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filardo rent richting de bal. Filardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 29:0

57e minuut.
Šlapikas is nu in balbezit. Philipsen onderschept slim de pass. Philipsen geeft een lange en hoge pass. Lahaye springt en kopt de bal. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 30:0

59e minuut.
Wuyts probeert naar een medespeler te passen. Philipsen rent richting de bal. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Foriers rent richting de bal. Foriers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 31:0

61e minuut.
Coudeville passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Philipsen rent richting de bal. Philipsen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Foriers is nu in balbezit. Foriers draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 32:0

62e minuut.
Philipsen heeft problemen om de bal te vangen. Joliet is nu in balbezit. Philipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Philipsen met een sublieme pass. Foriers heeft problemen om de bal te vangen. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lahaye rent richting de bal. Lahaye schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Philipsen rent richting de bal. Joliet begaat een overtreding. Philipsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Dupain zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Lahaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahaye draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 33:0

64e minuut.
Toncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Toncke geeft een lange en hoge pass. Lahaye kopt de bal weg. Foriers kan de bal niet met de borst controleren. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 34:0

68e minuut.
Joliet verovert de bal door een tackle van achteren. Gysbrecht onderschept slim de pass. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Lahaye rent richting de bal. Lahaye schiet op doel. Wuyts bokst de bal weg. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 35:0

70e minuut.
Inworp. Philipsen met de inworp. Coudeville probeert naar een medespeler te passen. Filardo is nu in balbezit. Filardo draait met de bal, schiet en ... Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filardo geeft een lange en hoge pass. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Dupain passt de bal met de wreef. Bossche bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dupain kan de bal niet met de borst controleren. Joliet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dupain raakt geblesseerd tijdens het duel. Dupain met een snel genomen vrije trap. Lahaye springt en kopt de bal. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Dupain is nu in balbezit. Dupain speelt de bal door. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye haalt uit met een fantastische trap. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 36:0

78e minuut.
Cools onderschept slim de pass. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Foriers is nu in balbezit. Foriers draait met de bal, schiet en ... Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 37:0

79e minuut.
Dupain onderschept slim de pass. Dupain speelt de bal door. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 38:0

80e minuut.
Joliet speelt de bal door. Klungelig pakt Šlapikas de bal. Šlapikas geeft de bal voor. Foriers is nu in balbezit. Foriers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filardo rent richting de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 39:0

81e minuut.
Philipsen onderschept slim de pass. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Foriers is nu in balbezit. Foriers draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 40:0

82e minuut.
Klungelig pakt Šlapikas de bal. Šlapikas geeft de bal voor. Lahaye probeert naar een medespeler te passen. Daar is Foriers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foriers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 41:0

83e minuut.
Lahaye rent richting de bal. Joliet rent richting de bal. Joliet speelt de bal door. Filardo rent richting de bal. Filardo schiet op doel. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Philipsen met de inworp. Dupain probeert naar een medespeler te passen. Foriers is nu in balbezit. Foriers haalt uit met een fantastische trap. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 42:0

87e minuut.
Coudeville bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudeville geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Toncke de bal onder controle te krijgen. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Filardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filardo schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lahaye met een sublieme pass. Philipsen met een sublieme pass. Daar is Filardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Joliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupain speelt de bal door. Lahaye is nu in balbezit. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filardo rent richting de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 43:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 7%, Sternocleidomastoideus 93%.
Racing Roeland - Sternocleidomastoideus 43:0