Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc FunkZz FCTheBlade
Survive Tactiek NewModdedSwitch
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.3 gemiddelde waardering 57.3
solide Schieten uitmuntend
formidabel Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Grava passt de bal zonder na te denken. Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Käsler speelt de bal door. Grabulosa is nu in balbezit. Grabulosa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Przystupa heeft problemen om de bal te vangen. Przystupa geeft een hoge lob. Grabulosa kopt de bal weg. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. Dutrieux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kripak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kisieliński komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Inworp. Käsler met een snelle inworp. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela geeft een hoge lob. Grabulosa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vaccu passt de bal in één keer door. Käsler met een sublieme pass. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc FunkZz - FCTheBlade 0:1

25e minuut.
Przystupa passt de bal zonder na te denken. Daar is Käsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käsler passt de bal zonder na te denken. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. Dutrieux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Daar is Rydz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabulosa is nu in balbezit. Verschaeren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Verschaeren krijgt een gele kaart. Grabulosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bzdęga zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dutrieux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc FunkZz - FCTheBlade 0:2

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Przystupa neemt de hoekschop. Bzdęga maakt een snoekduik en kopt de bal. Alés verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc FunkZz - FCTheBlade 0:3

42e minuut.
Grava geeft een lange en hoge pass. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alés. Alés krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc FunkZz 53%, FCTheBlade 47%.
Fc FunkZz - FCTheBlade 0:3

48e minuut.
Grabulosa rent richting de bal. Gromko rent richting de bal. Met opzet legt Bzdęga zijn tegenspeler op de grond. Bzdęga krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Przystupa speelt de bal door. Daar is Käsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käsler geeft de bal voor. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kobiela geeft de bal voor. Przystupa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Verschaeren de bal onder controle te krijgen. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga schiet op doel. Dutrieux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Grava kopt de bal weg. Daar is Min, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przystupa speelt de bal door. Grabulosa is nu in balbezit. Grabulosa draait met de bal, schiet en ... Dutrieux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. Khắc Tuấn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omilade speelt de bal door. Kobiela geeft een hoge lob. Grabulosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Dutrieux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc FunkZz 51%, FCTheBlade 49%.
Fc FunkZz - FCTheBlade 0:3