Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sternocleidomastoideus Milthi United
pelozotti Tactiek Milthi2
57% Balbezit 43%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten good
average Passen solid
excellent Verdedigen poor


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Dael met de inworp. Messalas is nu in balbezit. Messalas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:1

3e minuut.
Joliet speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Van Dael geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Real is nu in balbezit. Real draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:2

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Dael met de inworp. Messalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Messalas schiet op doel. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:3

6e minuut.
Coudeville met een sublieme pass. Inworp. Van Dael zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messalas rent richting de bal. Messalas schiet op doel. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:4

8e minuut.
Van Dael met de inworp. Messalas met een sublieme pass. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real draait met de bal, schiet en ... Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:5

11e minuut.
Van Dael neemt de hoekschop. Gärke kopt de bal weg. Real is nu in balbezit. Real haalt uit met een fantastische trap. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Joos kopt de bal weg. Corneille bereikt de bal nog maar net als eerste. Messalas onderschept slim de pass. Messalas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Real rent richting de bal. Real schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Klungelig pakt Melaer de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Dael zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messalas is nu in balbezit. Messalas schiet op doel. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Messalas is nu in balbezit. Messalas draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:6

15e minuut.
Messalas is nu in balbezit. Messalas passt de bal met de wreef. Real is nu in balbezit. Real draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wuyts met een harde bal richting middenveld. Joos kopt de bal weg. Messalas rent richting de bal. Messalas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn geeft de bal voor. Solís kopt de bal weg. Joos heeft problemen om de bal te vangen. Joos passt de bal zonder na te denken. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Begeyn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Dael met een snelle inworp. Messalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Messalas schiet op doel. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wuyts probeert naar een medespeler te passen. Daar is Joliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solís probeert naar een medespeler te passen. Real is nu in balbezit. Real schiet op doel. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Messalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Messalas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:7

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Dael zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Gärke de bal. Gärke met een sublieme pass. Messalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Messalas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:8

23e minuut.
Van Dael zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messalas probeert naar een medespeler te passen. Joos is nu in balbezit. Joos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:9

25e minuut.
Inworp. Van Dael zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Messalas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:10

27e minuut.
Van Dael zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messalas probeert naar een medespeler te passen. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos schiet op doel. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:11

28e minuut.
Van Dael zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messalas probeert naar een medespeler te passen. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real draait met de bal, schiet en ... Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Šlapikas is nu in balbezit. Van Dael verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dael met een sublieme pass. Gärke rent richting de bal. Gärke haalt uit met een fantastische trap. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Messalas is nu in balbezit. Messalas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:12

36e minuut.
Solís onderschept slim de pass. Solís speelt de bal door. Real rent richting de bal. Real haalt uit met een fantastische trap. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:13

38e minuut.
Wuyts speelt de bal door. Klungelig pakt Joliet de bal. Joos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Joos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Van Dael met een snelle inworp. Solís is nu in balbezit. Solís probeert naar een medespeler te passen. Real is nu in balbezit. Real schiet op doel. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Van Dael met een sublieme pass. Real heeft problemen om de bal te vangen. Messalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Messalas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sternocleidomastoideus 95%, Milthi United 5%.
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:14

48e minuut.
Inworp. Van Dael zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messalas met een sublieme pass. Gärke rent richting de bal. Gärke haalt uit met een fantastische trap. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gärke kopt de bal weg. Solís is nu in balbezit. Solís schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:15

50e minuut.
Gärke met een sublieme pass. Demoortere probeert naar een medespeler te passen. Messalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real draait met de bal, schiet en ... Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Messalas rent richting de bal. Messalas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:16

54e minuut.
Wuyts probeert naar een medespeler te passen. Solís kopt de bal weg. Klungelig pakt Real de bal. Real haalt uit met een fantastische trap. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:17

57e minuut.
Daar is Joliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solís onderschept slim de pass. Solís met een sublieme pass. Klungelig pakt Messalas de bal. Messalas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Real is nu in balbezit. Real draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Van Dael met een sublieme pass. Messalas heeft problemen om de bal te vangen. Messalas speelt de bal door. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Toncke rent richting de bal. Messalas verovert de bal door een tackle van achteren. Messalas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Real de bal. Real haalt uit met een fantastische trap. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Real rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gärke neemt de hoekschop. Klungelig pakt Messalas de bal. Messalas haalt uit met een fantastische trap. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Toncke speelt de bal door. Solís rent richting de bal. Solís met een sublieme pass. Real rent richting de bal. Real draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Messalas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messalas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:18

74e minuut.
Van Dael zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messalas is nu in balbezit. Messalas met een sublieme pass. Real rent richting de bal. Real draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Messalas de bal onder controle te krijgen. Van Dael probeert naar een medespeler te passen. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:19

81e minuut.
Real rent richting de bal. Real met een sublieme pass. Klungelig pakt Messalas de bal. Messalas haalt uit met een fantastische trap. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:20

83e minuut.
Real heeft problemen om de bal te vangen. Solís is nu in balbezit. Messalas is nu in balbezit. Messalas haalt uit met een fantastische trap. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:21

85e minuut.
Wuyts geeft de bal voor. Van Dael rent richting de bal. Van Dael passt de bal in één keer door. Daar is Real, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Real haalt uit met een fantastische trap. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Messalas is nu in balbezit. Messalas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:22

87e minuut.
Van Dael passt de bal met de wreef. Messalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Messalas passt de bal met de wreef. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sternocleidomastoideus 96%, Milthi United 4%.
Sternocleidomastoideus - Milthi United 0:22