Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTheBlade KSV Witje
NewModdedSwitch Tactiek 4132
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten very good
good Passen solid
formidable Verdedigen incredible


9e minuut.
De Jonghe passt de bal met de wreef. Durinck rent richting de bal. Durinck speelt de bal door. Drábik is nu in balbezit. Drábik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga passt de bal met de wreef. Przystupa is nu in balbezit. Grabulosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabulosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - KSV Witje 1:0

18e minuut.
Ioan met een sublieme pass. Klungelig pakt Marku de bal. Marku speelt de bal door. Drábik is nu in balbezit. Drábik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Robustini verovert de bal door een tackle van achteren. Robustini passt de bal met de wreef. Arciszewski heeft problemen om de bal te vangen. Przystupa verovert de bal door een tackle van achteren. Przystupa geeft de bal voor. Hompel bokst de bal weg.

23e minuut.
Miller speelt de bal door. Marku is nu in balbezit. Marku passt de bal zonder na te denken. Drábik is nu in balbezit. Drábik haalt uit met een fantastische trap. Lavanya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Miller probeert naar een medespeler te passen. De Jonghe is nu in balbezit. Durinck rent richting de bal. Durinck draait met de bal, schiet en ... Lavanya probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Grabulosa is nu in balbezit. Robustini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grabulosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przystupa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bzdęga springt en kopt de bal. Hompel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gava bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Käsler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Przystupa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 59%, KSV Witje 41%.
FCTheBlade - KSV Witje 1:0

57e minuut.
Przystupa met een sublieme pass. Vaccu probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga rent richting de bal. Grabulosa is nu in balbezit. Grabulosa schiet op doel. Hompel bokst de bal weg.

74e minuut.
Kobiela kopt de bal weg. Grabulosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabulosa passt de bal zonder na te denken. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga draait met de bal, schiet en ... Hompel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Przystupa rent richting de bal. Przystupa geeft een hoge lob. Gava probeert de bal met de borst te controleren. Grabulosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabulosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 46%, KSV Witje 54%.
FCTheBlade - KSV Witje 1:0