Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lavina`s Boys Sternocleidomastoideus
Lavina 4 Tactiek pelozotti
47% Balbezit 53%
6% Spel op eigen helft 94%
71 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 37.9
excellent Schieten average
very good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Vrancken probeert naar een medespeler te passen. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye probeert naar een medespeler te passen. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat haalt uit met een fantastische trap. Wuyts bokst de bal weg.

2e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bednarek zal de hoekschop nemen. López de la Fuente kopt de bal weg. Daar is Vrancken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrancken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Wuyts trapt de bal weg van het doel. Vrancken kopt de bal weg. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat haalt uit met een fantastische trap. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 1:0

6e minuut.
Cuervo is nu in balbezit. Cuervo passt de bal in één keer door. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 2:0

8e minuut.
Joliet is nu in balbezit. Vrancken onderschept slim de pass. Cernat is nu in balbezit. Cernat haalt uit met een fantastische trap. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 3:0

10e minuut.
Bednarek met een snelle inworp. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken passt de bal zonder na te denken. Daar is Cernat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernat draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken met een sublieme pass. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 4:0

11e minuut.
Loaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Loaiza met een sublieme pass. Bednarek geeft een hoge lob. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye schiet op doel. Wuyts bokst de bal weg. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Joliet is nu in balbezit. Cernat verovert de bal door een tackle van achteren. Cernat speelt de bal door. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cernat is nu in balbezit. Cernat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 5:0

13e minuut.
Mestach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat verovert de bal door een tackle van achteren. Cernat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt de Le Hoye de bal. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 6:0

15e minuut.
Begeyn geeft een hoge lob. Loaiza kopt de bal weg. Floin heeft problemen om de bal te vangen. Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarek passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bednarek met de inworp. Vrancken heeft problemen om de bal te vangen. Vrancken passt de bal zonder na te denken. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 7:0

18e minuut.
Joliet is nu in balbezit. Loaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Loaiza speelt de bal door. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Wuyts bokst de bal weg. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 8:0

20e minuut.
Bednarek met een snelle inworp. Vrancken met een sublieme pass. Cernat is nu in balbezit. Cernat draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 9:0

21e minuut.
Cernat verovert de bal door een tackle van achteren. Cernat passt de bal in één keer door. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
López de la Fuente is nu in balbezit. López de la Fuente passt de bal in één keer door. Cernat rent richting de bal. Cernat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 10:0

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bednarek zal de hoekschop nemen. López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 11:0

25e minuut.
Corneille geeft een hoge lob. Vrancken kopt de bal weg. Daar is Cernat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernat probeert naar een medespeler te passen. López de la Fuente rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 12:0

27e minuut.
Vrancken is nu in balbezit. Vrancken passt de bal in één keer door. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye schiet op doel. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 13:0

29e minuut.
Vrancken rent richting de bal. Vrancken probeert naar een medespeler te passen. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 14:0

30e minuut.
Cernat probeert naar een medespeler te passen. Bednarek is nu in balbezit. Bednarek passt de bal in één keer door. de Le Hoye heeft problemen om de bal te vangen. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cernat rent richting de bal. Cernat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 15:0

32e minuut.
Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken speelt de bal door. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye schiet op doel. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 16:0

36e minuut.
López de la Fuente probeert naar een medespeler te passen. Vrancken probeert naar een medespeler te passen. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat is nu in balbezit. Cernat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 17:0

37e minuut.
Bednarek speelt de bal door. Cernat is nu in balbezit. Cernat probeert naar een medespeler te passen. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
van Daele met een sublieme pass. Cuervo met een sublieme pass. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 18:0

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Begeyn de bal onder controle te krijgen. Habers rent richting de bal. Cernat met een sublieme pass. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 19:0

41e minuut.
de Le Hoye speelt de bal door. Daar is Cernat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernat passt de bal zonder na te denken. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cernat rent richting de bal. Cernat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 20:0

45e minuut.
Loaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Loaiza probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Le Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lavina`s Boys 3%, Sternocleidomastoideus 97%.
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 21:0

46e minuut.
Bednarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken probeert naar een medespeler te passen. Cernat rent richting de bal. Cernat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye schiet op doel. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Wuyts speelt de bal door. Joliet kopt de bal weg. Klungelig pakt Corneille de bal. Cernat is nu in balbezit. Cernat draait met de bal, schiet en ... Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Corneille geeft een lange en hoge pass. Cuervo rent richting de bal. Cuervo passt de bal met de wreef. de Le Hoye heeft problemen om de bal te vangen. de Le Hoye schiet op doel. Wuyts bokst de bal weg. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 22:0

50e minuut.
Inworp. Shapira komt het veld opgelopen. Vitier komt het veld opgelopen. Raja Hizam komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken probeert naar een medespeler te passen. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 23:0

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bednarek zal de hoekschop nemen. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 24:0

52e minuut.
Raja Hizam onderschept slim de pass. Raja Hizam geeft een lange en hoge pass. Daar is de Le Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wuyts met een sublieme pass. Joliet kopt de bal weg. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Floin is nu in balbezit. Raja Hizam onderschept slim de pass. Raja Hizam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Le Hoye de bal. de Le Hoye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente is nu in balbezit. de Le Hoye probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raja Hizam de bal. Raja Hizam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raja Hizam is nu in balbezit. Raja Hizam haalt uit met een fantastische trap. Paal! de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye probeert naar een medespeler te passen. Raja Hizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hizam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 25:0

59e minuut.
Raja Hizam verovert de bal door een tackle van achteren. Raja Hizam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Le Hoye de bal. de Le Hoye schiet op doel. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 26:0

60e minuut.
Dreesen komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Floin rent richting de bal. Raja Hizam onderschept slim de pass. Raja Hizam met een sublieme pass. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Wuyts bokst de bal weg. Raja Hizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hizam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 27:0

62e minuut.
Raja Hizam met de inworp. Vrancken probeert naar een medespeler te passen. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye schiet op doel. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 28:0

64e minuut.
Bednarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vrancken rent richting de bal. Vrancken passt de bal zonder na te denken. Daar is Raja Hizam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raja Hizam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Arce komt het veld opgelopen. Bednarek met een snelle inworp. Klungelig pakt Vrancken de bal. Vrancken probeert naar een medespeler te passen. Raja Hizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hizam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 29:0

66e minuut.
Bednarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vrancken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrancken speelt de bal door. Raja Hizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hizam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 30:0

69e minuut.
Shapira speelt de bal door. Klungelig pakt López de la Fuente de bal. López de la Fuente probeert naar een medespeler te passen. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raja Hizam heeft problemen om de bal te vangen. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Arce met een sublieme pass. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken probeert naar een medespeler te passen. Raja Hizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hizam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vitier passt de bal met de wreef. López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet rent richting de bal. López de la Fuente verovert de bal door een tackle van achteren. López de la Fuente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Raja Hizam heeft problemen om de bal te vangen. Wuyts speelt de bal door. Joliet kopt de bal weg. Raja Hizam rent richting de bal. Raja Hizam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bednarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vrancken met een sublieme pass. Raja Hizam rent richting de bal. Raja Hizam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 31:0

75e minuut.
Bednarek met de inworp. Daar is Vrancken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrancken met een sublieme pass. Wuyts probeert naar een medespeler te passen. Joliet kopt de bal weg. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Vrancken passt de bal met de wreef. Raja Hizam heeft problemen om de bal te vangen. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye schiet op doel. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 32:0

78e minuut.
Raja Hizam rent richting de bal. Raja Hizam probeert naar een medespeler te passen. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raja Hizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hizam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt López de la Fuente de bal. López de la Fuente passt de bal in één keer door. Vrancken speelt de bal door. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap. Wuyts bokst de bal weg. López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Shapira verovert de bal door een tackle van achteren. Vrancken rent richting de bal. Vrancken probeert naar een medespeler te passen. Raja Hizam is nu in balbezit. Raja Hizam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 33:0

83e minuut.
Bednarek met een snelle inworp. Vrancken speelt de bal door. Shapira speelt de bal door. Raja Hizam rent richting de bal. Raja Hizam schiet op doel. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Shapira met een sublieme pass. Raja Hizam bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 34:0

87e minuut.
Bednarek met de inworp. Vrancken probeert naar een medespeler te passen. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 35:0

88e minuut.
Melaer geeft de bal voor. Inworp. Bednarek met de inworp. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lavina`s Boys 9%, Sternocleidomastoideus 91%.
Lavina`s Boys - Sternocleidomastoideus 35:0