Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTheBlade Steaua Del Grande
NewModded Tactiek 4-4-2_Fm
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.7 gemiddelde waardering 69.4
excellent Schieten formidable
good Passen excellent
formidable Verdedigen brilliant


7e minuut.
Vaccu verovert de bal door een tackle van achteren. Vaccu geeft een hoge lob. Eynde is nu in balbezit. Eynde geeft een hoge lob. Van der Putten maakt een snoekduik en kopt de bal. Lavanya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Eynde rent richting de bal. Eynde geeft een lange en hoge pass. Van der Putten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Putten haalt uit met een fantastische trap. Lavanya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Steaua Del Grande 0:1

15e minuut.
Daar is Bzdęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobiela rent richting de bal. Eynde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eynde krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Grava met een sublieme pass. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela speelt de bal door. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Kafka geeft een hoge lob. Van Wassenhove is nu in balbezit. Khắc Tuấn is nu in balbezit. Van Wassenhove verovert de bal door een tackle van achteren. Van Wassenhove draait met de bal, schiet en ... Lavanya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Copită onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lambot geeft een lange en hoge pass. Kafka rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kafka zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Van der Putten de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kafka zal de hoekschop nemen. Van Wassenhove maakt een snoekduik en kopt de bal. Lavanya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 56%, Steaua Del Grande 44%.
FCTheBlade - Steaua Del Grande 0:1

49e minuut.
Vargas kopt de bal weg. Klungelig pakt Khắc Tuấn de bal. Eynde rent richting de bal. Van Wassenhove rent richting de bal. Van Wassenhove schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas passt de bal zonder na te denken. Van Wassenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Wassenhove schiet op doel. Lavanya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Steaua Del Grande 0:2

59e minuut.
Umans is nu in balbezit. Umans geeft een hoge lob. Kafka probeert naar een medespeler te passen. Van Wassenhove rent richting de bal. Van Wassenhove haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Eynde passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Vargas geeft een hoge lob. Van der Putten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Putten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. De Graef komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buitenspel voor De Graef. Goede buitenspelval van de verdediging. De Waele komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De Graef onderschept slim de pass. Grava begaat een overtreding. De Graef is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van de putte komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Vargas rent richting de bal. Vargas met een sublieme pass. De Graef rent richting de bal. De Waele is nu in balbezit. De Waele haalt uit met een fantastische trap. Lavanya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van de putte geeft een lange en hoge pass. De Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waele draait met de bal, schiet en ... Lavanya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Berghmans rent richting de bal. Przystupa verovert de bal door een tackle van achteren. Grabulosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabulosa haalt uit met een fantastische trap. Broquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Steaua Del Grande 1:2

87e minuut.
Berghmans verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas rent richting de bal. Vargas speelt de bal door. De Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waele schiet op doel. Lavanya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 61%, Steaua Del Grande 39%.
FCTheBlade - Steaua Del Grande 1:2