Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Roeland Trust Bouwwerken
Belgium 1 Tactiek -_-_-_-
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
5 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 50.2
formidable Schieten good
solid Passen good
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Simpelaere is nu in balbezit. Simpelaere passt de bal zonder na te denken. Smaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaele geeft een lange en hoge pass. Lascu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Trust Bouwwerken 1:0

5e minuut.
Jam-Jam passt de bal in één keer door. Boddin kan de bal niet met de borst controleren. Tshovrebov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tshovrebov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Tshovrebov verovert de bal door een tackle van achteren. Tshovrebov met een sublieme pass. Klungelig pakt Jam-Jam de bal. Simpelaere verovert de bal door een tackle van achteren. Simpelaere geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Bossche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vitray naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 48%, Trust Bouwwerken 52%.
Racing Roeland - Trust Bouwwerken 1:0

46e minuut.
Foriers komt het veld opgelopen. Filardo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Helm kan de bal niet met de borst controleren. Filardo rent richting de bal. Filardo passt de bal in één keer door. Foriers is nu in balbezit. Foriers schiet op doel. Lascu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filardo rent richting de bal. Filardo schiet op doel. Lascu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Trust Bouwwerken 2:0

61e minuut.
Simpelaere met een sublieme pass. Filardo heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Helm zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Helm naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo passt de bal met de wreef. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Trust Bouwwerken 3:0

66e minuut.
Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Filardo rent richting de bal. Filardo probeert naar een medespeler te passen. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tavlaridis kopt de bal weg. Aelvoet probeert de bal met de borst te controleren. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Trust Bouwwerken 3:1

69e minuut.
Filardo passt de bal in één keer door. Lahaye heeft problemen om de bal te vangen. Lahaye probeert naar een medespeler te passen. Foriers rent richting de bal. Foriers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Trust Bouwwerken 4:1

77e minuut.
Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers verovert de bal door een tackle van achteren. Foriers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Trust Bouwwerken 5:1

84e minuut.
Daar is Filardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filardo passt de bal in één keer door. Foriers rent richting de bal. Foriers schiet op doel. Sokoli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Trust Bouwwerken 6:1

88e minuut.
Van Impe kopt de bal weg. Crabeels rent richting de bal. Crabeels met een sublieme pass. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Tshovrebov met een snelle inworp. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Lascu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 30%, Trust Bouwwerken 70%.
Racing Roeland - Trust Bouwwerken 6:1