Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Groenruggen b-one
someD Tactiek 442nie
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten very good
adequate Passen good
excellent Verdedigen excellent


14e minuut.
Néau bereikt de bal nog maar net als eerste. Néau geeft een hoge lob. Francq kopt de bal weg. Van de Velde is nu in balbezit. Van de Velde haalt uit met een fantastische trap. Milicic bokst de bal weg.

26e minuut.
Néau is nu in balbezit. Néau geeft een lange en hoge pass. Armadura probeert de bal met de borst te controleren. Takmaz rent richting de bal. Takmaz schiet op doel. Toro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Cernenchii verovert de bal door een tackle van achteren. Cernenchii met een sublieme pass. Piombo probeert naar een medespeler te passen. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Toro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Armadura verovert de bal door een tackle van achteren. Notenboom speelt de bal door. Moerman probeert naar een medespeler te passen. Francq is nu in balbezit. Francq geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Notenboom onderschept slim de pass. Notenboom passt de bal zonder na te denken. Van de Velde speelt de bal door. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Groenruggen 52%, b-one 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Groenruggen - b-one 0:0

46e minuut.
Piombo passt de bal zonder na te denken. Néau rent richting de bal. Néau geeft een lange en hoge pass. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gołaszewski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - b-one 0:1

52e minuut.
Notenboom onderschept slim de pass. Notenboom passt de bal zonder na te denken. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ... Milicic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Groenruggen - b-one 1:1

55e minuut.
Armadura rent richting de bal. Takmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Armadura raakt geblesseerd tijdens het duel. Armadura met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Ponsaerts de bal onder controle te krijgen. Van de Velde rent richting de bal. Van de Velde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Néau geeft een lange en hoge pass. Takmaz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armadura. Armadura krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Lawaree geeft een lange en hoge pass. Tembrink rent richting de bal. Van de Velde begaat een overtreding. Van de Velde krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Francq rent richting de bal. Francq speelt de bal door. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts schiet op doel. Milicic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Olszowy onderschept slim de pass. Olszowy probeert naar een medespeler te passen. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. Lawaree probeert de bal aan de voet te houden. Toro bokst de bal weg. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - b-one 1:2

70e minuut.
Van Hal probeert naar een medespeler te passen. Francq geeft een lange en hoge pass. Notenboom heeft problemen om de bal te vangen. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Groenruggen - b-one 2:2

72e minuut.
Moerman probeert naar een medespeler te passen. Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde geeft de bal voor. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ... Milicic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - b-one 3:2

75e minuut.
Néau speelt de bal door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gołaszewski krijgt een gele kaart. Stănică raakt geblesseerd tijdens het duel. Apostolescu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Notenboom kopt de bal weg. Cernenchii heeft problemen om de bal te vangen. Moerman probeert naar een medespeler te passen. Van de Velde rent richting de bal. Van de Velde haalt uit met een fantastische trap. Milicic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Notenboom is nu in balbezit. Néau verovert de bal door een tackle van achteren. Néau geeft de bal voor. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. Toro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Groenruggen - b-one 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Groenruggen 37%, b-one 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Groenruggen - b-one 3:3