Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:11
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.01
  • Stadion: de schuur
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 38050
sk Tielt R. Antwerp.FC
442 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 56.1
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Fontaine met een sublieme pass. Czár heeft problemen om de bal te vangen. Loncke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oberauer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Inworp. Ilionescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Šimonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimonka geeft een hoge lob. Hantschmann springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Snoeckx verovert de bal door een tackle van achteren. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas speelt de bal door. Hannig rent richting de bal. Hannig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Snoeckx onderschept slim de pass. Šimonka onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seppä. Seppä krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Helpers geeft een lange en hoge pass. Oberauer is nu in balbezit. Oberauer passt de bal met de wreef. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár haalt uit met een fantastische trap. Depourcq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Rock is nu in balbezit. Rock geeft een hoge lob. Fontaine probeert de bal met de borst te controleren. Hantschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantschmann haalt uit met een fantastische trap. Depourcq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - R. Antwerp.FC 0:1

22e minuut.
Cambier is nu in balbezit. Alui-Gheorghe onderschept slim de pass. Alui-Gheorghe met een sublieme pass. Czár heeft problemen om de bal te vangen. Czár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Loncke geeft een hoge lob. Inworp. Ilionescu met een snelle inworp. Klungelig pakt Oberauer de bal. Oberauer geeft de bal voor. Depourcq bokst de bal weg.

32e minuut.
Depourcq met een sublieme pass. Oberauer rent richting de bal. Oberauer passt de bal zonder na te denken. Hantschmann is nu in balbezit. Hantschmann haalt uit met een fantastische trap. Depourcq bokst de bal weg.

33e minuut.
Inworp. Ignazi met een snelle inworp. Šimonka geeft de bal voor. Czár is nu in balbezit. Czár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - R. Antwerp.FC 0:2

38e minuut.
Ilionescu kan de bal niet met de borst controleren. Hannig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannig geeft een lange en hoge pass. Cambier rent richting de bal. Cambier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Snoeckx geeft de bal voor. Inworp. Ilionescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oberauer is nu in balbezit. Oberauer geeft een hoge lob. Depourcq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ignazi speelt de bal door. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka speelt de bal door. Hantschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantschmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hannig heeft problemen om de bal te vangen. Rock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannig onderschept slim de pass. Hannig haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk Tielt 57%, R. Antwerp.FC 43%.
sk Tielt - R. Antwerp.FC 0:2

47e minuut.
Helpers verovert de bal door een tackle van achteren. Helpers geeft de bal voor. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czár de bal. Czár draait met de bal, schiet en ... Depourcq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Loncke speelt de bal door. Czár rent richting de bal. Czár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - R. Antwerp.FC 0:3

51e minuut.
Pedroni met een sublieme pass. Seppä met een sublieme pass. Hannig heeft problemen om de bal te vangen. Hannig draait met de bal, schiet en ... Pachota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - R. Antwerp.FC 1:3

56e minuut.
Helpers onderschept slim de pass. Helpers geeft de bal voor. Ilionescu is nu in balbezit. Barajas verovert de bal door een tackle van achteren. Barajas geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gutschoven komt het veld opgelopen. Suys komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Dreesen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Czár geeft een lange en hoge pass. Daar is Fontaine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hantschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantschmann haalt uit met een fantastische trap. Depourcq werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - R. Antwerp.FC 1:4

72e minuut.
Oberauer speelt de bal door. Hantschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantschmann passt de bal zonder na te denken. Czár is nu in balbezit. Czár draait met de bal, schiet en ... Depourcq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czár rent richting de bal. Czár schiet op doel. Depourcq werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - R. Antwerp.FC 1:5

78e minuut.
Loncke geeft een hoge lob. Oberauer probeert naar een medespeler te passen. Mendoza speelt de bal door. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Czár kopt de bal weg. Depourcq speelt de bal door. Suys kopt de bal weg. Hannig is nu in balbezit. Hannig schiet op doel. Pachota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - R. Antwerp.FC 2:5

83e minuut.
Helpers speelt de bal door. Oberauer is nu in balbezit. Oberauer geeft een hoge lob. Czár rent richting de bal. Czár schiet op doel. Depourcq bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - R. Antwerp.FC 2:6

83e minuut.
Gutschoven met een sublieme pass. Suys is nu in balbezit. Suys passt de bal met de wreef. Hannig is nu in balbezit. Hannig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Hantschmann is nu in balbezit. Hantschmann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Czár de bal. Czár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - R. Antwerp.FC 2:7

90e minuut.
Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu passt de bal in één keer door. Hantschmann is nu in balbezit. Hantschmann haalt uit met een fantastische trap. Depourcq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - R. Antwerp.FC 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk Tielt 61%, R. Antwerp.FC 39%.
sk Tielt - R. Antwerp.FC 2:8