Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Leghem SV Heusden-Voort
Normal Tactiek Bolderberg
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 46
matig Schieten zeer goed
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Maqomayev rent richting de bal. Maqomayev probeert naar een medespeler te passen. Illegems met een sublieme pass. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:1

8e minuut.
Serwy geeft de bal voor. Deffke rent richting de bal. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... De Meulemeester werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
De Witte is nu in balbezit. Maqomayev rent richting de bal. De Witte rent richting de bal. Maqomayev verovert de bal door een tackle van achteren. Maqomayev geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:2

12e minuut.
Inworp. Karagiannis met de inworp. Maqomayev rent richting de bal. Maqomayev geeft een hoge lob. Slabbinck krijgt zijn hoofd ertegen. De Meulemeester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deffke is nu in balbezit. Deffke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:3

13e minuut.
Slabbinck is nu in balbezit. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Defays de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Eerdekens geeft de bal voor. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck onderschept slim de pass. Slabbinck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:4

22e minuut.
De Witte geeft een hoge lob. Serwy kan de bal niet met de borst controleren. Goessens geeft de bal voor. Maqomayev geeft de bal voor. Slabbinck krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De Laet geeft een hoge lob. Claesen geeft een hoge lob. Deffke is nu in balbezit. Deffke draait met de bal, schiet en ... De Meulemeester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:5

27e minuut.
Deffke rent richting de bal. Defays bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester bokst de bal weg. Defays raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wullaert komt het veld opgelopen. Maqomayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eerdekens geeft de bal voor. Deffke is nu in balbezit. Deffke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:6

29e minuut.
Deffke probeert de bal aan de voet te houden. Luźny is nu in balbezit. Luźny passt de bal in één keer door. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Luźny met een sublieme pass. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deffke roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Deffke kan niet meer verder spelen. Cazenave komt het veld opgelopen. Serwy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Serwy is nu in balbezit. Slabbinck is nu in balbezit. Serwy is nu in balbezit. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:7

33e minuut.
Maqomayev rent richting de bal. Maqomayev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wullaert de bal. Cazenave rent richting de bal. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. De Meulemeester trapt de bal weg. Maqomayev kopt de bal weg. Illegems geeft een lange en hoge pass. De Meulemeester bokst de bal weg.

34e minuut.
Claesen passt de bal in één keer door. Maqomayev is nu in balbezit. Maqomayev passt de bal zonder na te denken. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:8

38e minuut.
Goerlandt is nu in balbezit. Goerlandt passt de bal met de wreef. Eerdekens geeft een lange en hoge pass. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:9

41e minuut.
Maqomayev probeert naar een medespeler te passen. Luźny is nu in balbezit. Luźny speelt de bal door. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:10

44e minuut.
Goessens rent richting de bal. Luźny is nu in balbezit. Luźny passt de bal in één keer door. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck schiet op doel. De Meulemeester bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leghem 85%, SV Heusden-Voort 15%.
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:10

51e minuut.
De Meulemeester met een harde bal richting middenveld. Illegems kopt de bal weg. Klungelig pakt Maqomayev de bal. Maqomayev geeft een hoge lob. Luźny maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:11

54e minuut.
Illegems geeft een lange en hoge pass. Schooten kopt de bal weg. Maqomayev rent richting de bal. Maqomayev geeft een lange en hoge pass. Cazenave maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Serwy probeert naar een medespeler te passen. Maqomayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck schiet op doel. De Meulemeester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:12

60e minuut.
De Laet is nu in balbezit. Eerdekens verovert de bal door een tackle van achteren. Eerdekens speelt de bal door. Daar is Luźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luźny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Charlet met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claesen met de inworp. Maqomayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqomayev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wullaert met een harde bal richting middenveld. Eerdekens kopt de bal weg. Luźny heeft problemen om de bal te vangen. Luźny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cazenave krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Wullaert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claesen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maqomayev geeft een lange en hoge pass. Cazenave springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:13

70e minuut.
Claesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet maakt een afschuwelijke overtreding. Claesen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Claesen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Illegems kopt de bal weg. Luźny heeft problemen om de bal te vangen. Luźny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Illegems rent richting de bal. Illegems geeft de bal voor. Goessens heeft problemen om de bal te vangen. Luźny is nu in balbezit. Maqomayev geeft een lange en hoge pass. De Meulemeester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:14

73e minuut.
Illegems probeert naar een medespeler te passen. Cazenave rent richting de bal. Cazenave met een sublieme pass. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:15

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Broos komt het veld opgelopen. Luźny komt het veld opgelopen. Delaney komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Tollebeek rent richting de bal. Inworp. Karagiannis met de inworp. Eerdekens geeft een lange en hoge pass. Slabbinck krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De Meulemeester speelt de bal door. Illegems rent richting de bal. Illegems geeft een lange en hoge pass. Luźny is nu in balbezit. Luźny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De Laet met de inworp. Maqomayev is nu in balbezit. Maqomayev passt de bal in één keer door. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:16

86e minuut.
Buitenspel voor Martens. Goede buitenspelval van de verdediging. Broos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Illegems kopt de bal weg. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:17

87e minuut.
Martens passt de bal zonder na te denken. Tollebeek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karagiannis. Karagiannis krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Slabbinck kopt de bal weg. Illegems rent richting de bal. Illegems passt de bal met de wreef. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:18

90e minuut.
De Laet kopt de bal weg. Daar is Luźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goessens rent richting de bal. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leghem 90%, SV Heusden-Voort 10%.
FC Leghem - SV Heusden-Voort 0:19