Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.01
  • Stadion: b-one Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12495
b-one heilige
442nie Tactiek 442
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Dieleman kopt de bal weg. Stavrevski is nu in balbezit. Néau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stavrevski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dieleman neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Milicic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Néau rent richting de bal. Néau passt de bal zonder na te denken. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - heilige 1:0

8e minuut.
Dieleman rent richting de bal. Dieleman passt de bal in één keer door. Škroup bereikt de bal nog maar net als eerste. Škroup haalt uit met een fantastische trap. Tembrink probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Škroup bereikt de bal nog maar net als eerste. Škroup passt de bal zonder na te denken. Daar is Piragua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piragua haalt uit met een fantastische trap. Milicic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
b-one - heilige 1:1

15e minuut.
Färberböck geeft de bal voor. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu passt de bal in één keer door. Takmaz rent richting de bal. Takmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - heilige 2:1

18e minuut.
Olszowy probeert naar een medespeler te passen. Takmaz is nu in balbezit. Kamieniarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamieniarz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Piragua bereikt de bal nog maar net als eerste. Piragua passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cernenchii de bal. Dieleman verovert de bal door een tackle van achteren. Piragua rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stavrevski zal de hoekschop nemen. Milicic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piragua rent richting de bal. Piragua schiet op doel. Škroup probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
b-one - heilige 2:2

27e minuut.
Apostolescu passt de bal met de wreef. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz passt de bal in één keer door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Petre geeft de bal voor. Takmaz rent richting de bal. Kamieniarz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kamieniarz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kamieniarz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Tembrink geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tselykh met de inworp. Freitas geeft een hoge lob. Piragua maakt een snoekduik en kopt de bal. Milicic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 51%, heilige 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
b-one - heilige 2:2

54e minuut.
Becker geeft een hoge lob. Škroup kopt de bal weg. Néau speelt de bal door. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Becker geeft een lange en hoge pass. Takmaz probeert de bal aan de voet te houden. Škroup rent richting de bal. Olszowy verovert de bal door een tackle van achteren. Olszowy geeft de bal voor. Pellizzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Néau met een sublieme pass. Takmaz rent richting de bal. Takmaz speelt de bal door. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Škroup probeert naar een medespeler te passen. Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Färberböck begaat een overtreding. Färberböck krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Piragua is nu in balbezit. Cernenchii verovert de bal door een tackle van achteren. Cernenchii passt de bal zonder na te denken. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică draait met de bal, schiet en ... Pellizzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Piombo speelt de bal door. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Apostolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Néau passt de bal in één keer door. Becker heeft problemen om de bal te vangen. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. Pellizzon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - heilige 3:2

83e minuut.
Takmaz heeft problemen om de bal te vangen. Takmaz probeert naar een medespeler te passen. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Pellizzon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - heilige 4:2

87e minuut.
Piombo probeert naar een medespeler te passen. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu rent richting de bal. Takmaz rent richting de bal. Takmaz schiet op doel. Pellizzon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 38%, heilige 62%.
b-one - heilige 4:2