Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Antwerp.FC Daring CM
352 Tactiek ArboH1
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 52.4
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


15e minuut.
Costela met een harde bal richting middenveld. Lineker kopt de bal weg. Klungelig pakt Rock de bal. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ignazi geeft een hoge lob. Hantschmann is nu in balbezit. Bytnowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bytnowicz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rock rent richting de bal. Lineker verovert de bal door een tackle van achteren. Lineker speelt de bal door. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pędziwiatr onderschept slim de pass. Pędziwiatr met een sublieme pass. Lucke is nu in balbezit. Lucke draait met de bal, schiet en ... Pachota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Daring CM 0:1

36e minuut.
Pędziwiatr geeft de bal voor. Pedroni kopt de bal weg. Rock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Watkins geeft de bal voor. Lucke maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pachota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 60%, Daring CM 40%.
R. Antwerp.FC - Daring CM 0:1

60e minuut.
Oberauer kopt de bal weg. Kuchar is nu in balbezit. Kuchar geeft een hoge lob. Lucke rent richting de bal. Lucke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Hantschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka passt de bal in één keer door. Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Costela met een sublieme pass. Oberauer probeert de bal aan de voet te houden. Kuchar met een sublieme pass. Daar is Lucke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucke haalt uit met een fantastische trap. Pachota bokst de bal weg.

76e minuut.
Kuchar is nu in balbezit. Kuchar passt de bal in één keer door. Lucke rent richting de bal. Lucke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Daring CM 0:2

81e minuut.
Pędziwiatr probeert naar een medespeler te passen. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke passt de bal zonder na te denken. Lineker rent richting de bal. Lineker schiet op doel. De bal raakt de paal. Pachota probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kuchar met een sublieme pass. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedroni krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Czár rent richting de bal. Czár haalt uit met een fantastische trap. Costela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Daring CM 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 59%, Daring CM 41%.
R. Antwerp.FC - Daring CM 1:2