Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:11
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.01
  • Stadion: The Nest
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14292
OPI R. Antwerp.FC
bossie Tactiek 352
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58.9 gemiddelde waardering 55.1
outstanding Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


17e minuut.
Baturo probeert naar een medespeler te passen. Lamczyk met een sublieme pass. Daar is Masłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziel schiet op doel. Pachota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dárek passt de bal zonder na te denken. Guardado geeft de bal voor. Daar is Rock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masłowski is nu in balbezit. Masłowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Niekis passt de bal met de wreef. Guardado probeert naar een medespeler te passen. Masłowski is nu in balbezit. Masłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - R. Antwerp.FC 1:0

40e minuut.
Czár geeft de bal voor. Miastkowski probeert naar een medespeler te passen. Ziel kopt de bal weg. Klungelig pakt Masłowski de bal. Masłowski draait met de bal, schiet en ... Pachota bokst de bal weg. Daar is Rock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziel is nu in balbezit. Ziel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - R. Antwerp.FC 2:0

42e minuut.
Hantschmann passt de bal met de wreef. Ignazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignazi passt de bal zonder na te denken. Šimonka rent richting de bal. Šimonka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPI 47%, R. Antwerp.FC 53%.
OPI - R. Antwerp.FC 2:0

50e minuut.
Frąckowiak onderschept slim de pass. Frąckowiak probeert naar een medespeler te passen. Ziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado speelt de bal door. Dárek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Masłowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - R. Antwerp.FC 3:0

54e minuut.
Dárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárek speelt de bal door. Lamczyk met een sublieme pass. Masłowski rent richting de bal. Masłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Hantschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrobbio verovert de bal door een tackle van achteren. Carrobbio passt de bal in één keer door. Ziel is nu in balbezit. Ziel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - R. Antwerp.FC 4:0

65e minuut.
Carrobbio met een sublieme pass. Daar is Oberauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberauer passt de bal met de wreef. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vestovoj passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dárek de bal. Dárek passt de bal met de wreef. Masłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masłowski schiet op doel. Pachota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Masłowski rent richting de bal. Ziel rent richting de bal. Masłowski rent richting de bal. Ziel rent richting de bal. Ziel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Masłowski rent richting de bal. Masłowski schiet op doel. Pachota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPI 33%, R. Antwerp.FC 67%.
OPI - R. Antwerp.FC 4:0