Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daring CM sk Tielt
ArboH1 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 58.7
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Kuchczyński is nu in balbezit. Movilescu is nu in balbezit. Kuchczyński onderschept slim de pass. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ... Costela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring CM - sk Tielt 0:1

27e minuut.
Suys probeert naar een medespeler te passen. Denayer speelt de bal door. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. Costela probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

31e minuut.
Tomescu met een snelle inworp. Snoeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Denayer speelt de bal door. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. Costela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Lucke rent richting de bal. Lucke haalt uit met een fantastische trap. Helpers probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pędziwiatr zal de hoekschop nemen. Depourcq bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring CM 50%, sk Tielt 50%.
Daring CM - sk Tielt 0:1

51e minuut.
Nuţiu controleert de bal met de borst. Watkins geeft de bal voor. Lineker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lucke de bal. Lucke schiet op doel. Depourcq bokst de bal weg.

58e minuut.
Kuchczyński kopt de bal weg. Denayer is nu in balbezit. Denayer passt de bal met de wreef. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. Costela bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Snoeckx met een snelle inworp. Suys met een sublieme pass. Mens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mens geeft de bal voor. Costela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Seppä geeft een hoge lob. Tomescu kopt de bal weg. Denayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Denayer geeft een hoge lob. Hannig maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Vesić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lucke de bal. Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. Nuţiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nuţiu is nu in balbezit. Lineker rent richting de bal. Snoeckx legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lineker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lineker neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring CM 48%, sk Tielt 52%.
Daring CM - sk Tielt 0:1