Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Leghem F.C. Northville
Normal Tactiek begin
38% Balbezit 62%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 33.5
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Heck met een snelle inworp. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka verovert de bal door een tackle van achteren. Warianka schiet op doel. De Meulemeester probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feo met de inworp. Masztaler probeert naar een medespeler te passen. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ciuciuleanu met de inworp. Masztaler is nu in balbezit. Masztaler probeert naar een medespeler te passen. Warianka is nu in balbezit. Warianka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - F.C. Northville 0:1

18e minuut.
Feo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feo passt de bal zonder na te denken. Kolle is nu in balbezit. Warianka is nu in balbezit. Warianka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Goessens geeft een lange en hoge pass. Fülep kopt de bal weg. Klungelig pakt Masztaler de bal. Goerlandt rent richting de bal. Goerlandt draait met de bal, schiet en ... Regueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Ciuciuleanu geeft een hoge lob. Warianka rent richting de bal. Schooten rent richting de bal. Warianka verovert de bal door een tackle van achteren. Warianka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - F.C. Northville 0:2

41e minuut.
Heck geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolle met een snelle inworp. Warianka is nu in balbezit. Warianka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. De Meulemeester trapt de bal weg van het doel. Zerrouki kopt de bal weg. Feo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feo haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leghem 65%, F.C. Northville 35%.
FC Leghem - F.C. Northville 0:2

47e minuut.
Masztaler heeft problemen om de bal te vangen. Masztaler speelt de bal door. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Feo is nu in balbezit. Daar is Feo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feo geeft de bal voor. Warianka rent richting de bal. Warianka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kolle is nu in balbezit. Kolle geeft de bal voor. Klungelig pakt De Laet de bal. Warianka is nu in balbezit. Warianka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Warianka kopt de bal weg. Goerlandt kan de bal niet met de borst controleren. Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Goerlandt verovert de bal door een tackle van achteren. Goerlandt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zerrouki passt de bal zonder na te denken. Masztaler is nu in balbezit. Masztaler probeert naar een medespeler te passen. Warianka heeft problemen om de bal te vangen. Warianka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Masztaler onderschept slim de pass. Masztaler geeft een hoge lob. Warianka rent richting de bal. Warianka haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - F.C. Northville 0:3

81e minuut.
Fülep verovert de bal door een tackle van achteren. Masztaler rent richting de bal. Masztaler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Warianka de bal. Warianka draait met de bal, schiet en ... De Meulemeester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - F.C. Northville 0:4

83e minuut.
Heck speelt de bal door. Goessens rent richting de bal. Met opzet legt Warianka zijn tegenspeler op de grond. Warianka krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Stivala passt de bal zonder na te denken. Zerrouki met een sublieme pass. Masztaler heeft problemen om de bal te vangen. Warianka is nu in balbezit. Warianka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leghem 65%, F.C. Northville 35%.
FC Leghem - F.C. Northville 0:4