Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daring CM heilige
ArboH1 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 57.7
formidable Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr passt de bal met de wreef. Lucke is nu in balbezit. Lucke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Movilescu neemt vlug de vrije trap. Nuţiu kopt de bal weg. Lucke rent richting de bal. Lucke schiet op doel. Vuohila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring CM - heilige 1:0

10e minuut.
Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr geeft een hoge lob. Lucke kopt de bal weg. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Uzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke onderschept slim de pass. Lucke speelt de bal door. Drljan rent richting de bal. Drljan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tselykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkins verovert de bal door een tackle van achteren. Watkins passt de bal met de wreef. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Watkins probeert naar een medespeler te passen. Lucke heeft problemen om de bal te vangen. Lucke passt de bal zonder na te denken. Drljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljan haalt uit met een fantastische trap. Vuohila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Tempowski geeft een hoge lob. Movilescu rent richting de bal. Movilescu geeft een lange en hoge pass. Lucke is nu in balbezit. Lucke schiet op doel. Vuohila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kamieniarz met een snelle inworp. Dieleman rent richting de bal. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieleman is nu in balbezit. Dieleman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kuchar passt de bal met de wreef. Watkins speelt de bal door. Lucke rent richting de bal. Lucke draait met de bal, schiet en ... Vuohila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring CM - heilige 2:0

32e minuut.
Dybas passt de bal met de wreef. Dieleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuchar krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Dybas geeft de bal voor. Watkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkins passt de bal zonder na te denken. Lucke rent richting de bal. Lucke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Klungelig pakt Tempowski de bal. Lucke onderschept slim de pass. Lucke probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Uzan verovert de bal door een tackle van achteren. Uzan probeert naar een medespeler te passen. Kuchar met een sublieme pass. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke haalt uit met een fantastische trap. Vuohila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Drljan passt de bal in één keer door. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tempowski geeft de bal voor. Bytnowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring CM 29%, heilige 71%.
Daring CM - heilige 2:0

52e minuut.
Uzan onderschept slim de pass. Uzan passt de bal met de wreef. Watkins met een sublieme pass. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Vuohila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring CM - heilige 3:0

59e minuut.
Antiman heeft problemen om de bal te vangen. Tomescu met een sublieme pass. Watkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkins passt de bal met de wreef. Nuţiu geeft de bal voor. Vuohila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Watkins passt de bal zonder na te denken. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke passt de bal met de wreef. Drljan is nu in balbezit. Drljan schiet op doel. Vuohila bokst de bal weg.

63e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Stavrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrevski passt de bal in één keer door. Dybas rent richting de bal. Dybas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tomescu met een sublieme pass. Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu geeft een lange en hoge pass. Lucke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring CM - heilige 4:0

68e minuut.
Pędziwiatr probeert naar een medespeler te passen. Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar passt de bal in één keer door. Lucke is nu in balbezit. Lucke haalt uit met een fantastische trap. Vuohila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Antiman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kuchar de bal onder controle te krijgen. Dybas probeert naar een medespeler te passen. Watkins speelt de bal door. Nuţiu rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Dybas rent richting de bal. Dybas passt de bal in één keer door. Antiman rent richting de bal. Antiman draait met de bal, schiet en ... Costela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring CM - heilige 4:1

85e minuut.
Uzan is nu in balbezit. Lucke onderschept slim de pass. Lucke speelt de bal door. Drljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljan haalt uit met een fantastische trap. Vuohila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Uzan is nu in balbezit. Stavrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchar geeft een hoge lob. Lucke krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Tselykh rent richting de bal. Watkins verovert de bal door een tackle van achteren. Watkins speelt de bal door. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring CM 26%, heilige 74%.
Daring CM - heilige 4:1