Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:06
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.01
  • Stadion: b-one Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 14212
b-one SV Heusden-Voort
442nie Tactiek Monte Titano
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 51.2
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Takmaz is nu in balbezit. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu passt de bal in één keer door. Takmaz rent richting de bal. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - SV Heusden-Voort 1:0

27e minuut.
Karagiannis geeft de bal voor. Daar is Illegems, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illegems speelt de bal door. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Milicic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Olszowy passt de bal zonder na te denken. Piombo geeft een lange en hoge pass. Takmaz geeft een hoge lob. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Olszowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowy passt de bal met de wreef. Stănică rent richting de bal. Stănică schiet op doel. Wiggers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eerdekens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Néau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olszowy controleert de bal met de borst. Olszowy probeert naar een medespeler te passen. Färberböck geeft een hoge lob. Daar is Wiggers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eerdekens bokst de bal weg. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - SV Heusden-Voort 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 45%, SV Heusden-Voort 55%.
b-one - SV Heusden-Voort 2:0

51e minuut.
Jeannette rent richting de bal. Takmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Takmaz passt de bal met de wreef. Stănică is nu in balbezit. Stănică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Illegems rent richting de bal. Illegems geeft de bal voor. Luźny kopt de bal weg. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Milicic trapt de bal weg. Eerdekens controleert de bal met de borst. Luźny is nu in balbezit. Luźny geeft de bal voor. Milicic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers geeft de bal voor. Inworp. Färberböck met de inworp. Stănică geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jeannette kopt de bal weg. Wiggers probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stănică. Stănică krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Färberböck passt de bal in één keer door. Olszowy rent richting de bal. Olszowy passt de bal zonder na te denken. Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Jeannette geeft een hoge lob. Illegems is nu in balbezit. Illegems speelt de bal door. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Milicic met een sublieme pass. Maqomayev kopt de bal weg. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - SV Heusden-Voort 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 45%, SV Heusden-Voort 55%.
b-one - SV Heusden-Voort 2:1