Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Groenruggen FC Leghem
someD Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 21.1
solide Schieten matig
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Moerman passt de bal met de wreef. Ponsaerts heeft problemen om de bal te vangen. Ponsaerts speelt de bal door. Van de Velde heeft problemen om de bal te vangen. Van de Velde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Notenboom kopt de bal weg. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts speelt de bal door. Van de Velde rent richting de bal. Van de Velde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - FC Leghem 1:0

4e minuut.
Moerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Moerman probeert naar een medespeler te passen. Van de Velde speelt de bal door. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Klungelig pakt Ponsaerts de bal. Ponsaerts passt de bal met de wreef. Van de Velde heeft problemen om de bal te vangen. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - FC Leghem 2:0

7e minuut.
Goemaere speelt de bal door. Van de Velde is nu in balbezit. Van de Velde passt de bal in één keer door. Ponsaerts heeft problemen om de bal te vangen. Ponsaerts schiet op doel. De Meulemeester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - FC Leghem 3:0

9e minuut.
Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts geeft de bal voor. Van de Velde rent richting de bal. Van de Velde schiet op doel. De Meulemeester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - FC Leghem 4:0

12e minuut.
Ponsaerts met een sublieme pass. Schooten speelt de bal door. De Laet heeft problemen om de bal te vangen. Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - FC Leghem 5:0

13e minuut.
Klungelig pakt Goerlandt de bal. Goerlandt passt de bal in één keer door. Heck is nu in balbezit. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Notenboom rent richting de bal. Notenboom speelt de bal door. Goemaere speelt de bal door. Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Moerman speelt de bal door. Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - FC Leghem 6:0

17e minuut.
Goessens rent richting de bal. Moerman verovert de bal door een tackle van achteren. Moerman met een sublieme pass. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Goessens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moerman kopt de bal weg. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - FC Leghem 7:0

21e minuut.
Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Moerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Moerman speelt de bal door. Daar is Ponsaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponsaerts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Moerman kopt de bal weg. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts onderschept slim de pass. Van de Velde rent richting de bal. Van de Velde draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Goemaere passt de bal zonder na te denken. Van de Velde rent richting de bal. Goessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Velde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Moerman speelt de bal door. Daar is Goemaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goemaere passt de bal zonder na te denken. Van de Velde is nu in balbezit. Van de Velde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Mullan kopt de bal weg. Van de Velde rent richting de bal. Van de Velde probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ponsaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - FC Leghem 8:0

32e minuut.
De Laet is nu in balbezit. Van de Velde verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Velde met een sublieme pass. Daar is Ponsaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

33e minuut.
De Witte rent richting de bal. Moerman onderschept slim de pass. Moerman met een sublieme pass. Daar is Ponsaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - FC Leghem 9:0

40e minuut.
Van de Velde rent richting de bal. Ponsaerts rent richting de bal. Van de Velde is nu in balbezit. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Goemaere met een sublieme pass. Daar is Van de Velde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Velde passt de bal in één keer door. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - FC Leghem 10:0

42e minuut.
Goessens passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ponsaerts de bal. Ponsaerts passt de bal met de wreef. Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Museeuw komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Groenruggen 10%, FC Leghem 90%.
FC Groenruggen - FC Leghem 10:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Goerlandt de bal onder controle te krijgen. Notenboom geeft een lange en hoge pass. Schooten heeft problemen om de bal te vangen. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - FC Leghem 11:0

50e minuut.
Moerman passt de bal zonder na te denken. Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski geeft een lange en hoge pass. Museeuw rent richting de bal. Museeuw haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Moerman rent richting de bal. Moerman geeft een lange en hoge pass. Notenboom rent richting de bal. Notenboom geeft de bal voor. Museeuw maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - FC Leghem 12:0

54e minuut.
Ponsaerts raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heck komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Van Hal verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hal speelt de bal door. Goemaere geeft een lange en hoge pass. Heck rent richting de bal. Heck draait met de bal, schiet en ... De Meulemeester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere geeft een lange en hoge pass. Notenboom is nu in balbezit. Heck rent richting de bal. Heck schiet op doel. De Meulemeester bokst de bal weg.

65e minuut.
Mullan met een sublieme pass. Moerman rent richting de bal. Moerman passt de bal in één keer door. Heck rent richting de bal. Heck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Goemaere passt de bal met de wreef. Museeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Museeuw geeft een lange en hoge pass. Heck is nu in balbezit. Heck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Heck heeft problemen om de bal te vangen. Notenboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Heck onderschept slim de pass. Moerman geeft een lange en hoge pass. Museeuw bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Heck geeft de bal voor. Inworp. Notenboom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heck is nu in balbezit. Heck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lawaree speelt de bal door. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere probeert naar een medespeler te passen. Museeuw is nu in balbezit. Museeuw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Goessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Moerman verovert de bal door een tackle van achteren. Museeuw is nu in balbezit. Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Groenruggen - FC Leghem 13:0

90e minuut.
Moerman met een sublieme pass. Schooten rent richting de bal. Museeuw onderschept slim de pass. Museeuw schiet op doel. De Meulemeester probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Groenruggen 17%, FC Leghem 83%.
FC Groenruggen - FC Leghem 13:0