Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Heusden-Voort FC Groenruggen
Monte Titano Tactiek someD
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 56.5
solid Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Van Hal geeft een hoge lob. Van de Velde rent richting de bal. Van de Velde passt de bal met de wreef. Goemaere rent richting de bal. Goemaere passt de bal in één keer door. Eerdekens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kichak is nu in balbezit. Kichak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - FC Groenruggen 0:1

9e minuut.
Slabbinck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Slabbinck de bal. Met opzet legt Gołaszewski zijn tegenspeler op de grond. Gołaszewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Slabbinck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Slabbinck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Merckx is nu in balbezit. Merckx geeft een hoge lob. Slabbinck krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goemaere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karslıoğlu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goemaere neemt de hoekschop. Van de Velde is nu in balbezit. Van de Velde draait met de bal, schiet en ... Paal! Eerdekens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kichak rent richting de bal. Kichak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - FC Groenruggen 0:2

20e minuut.
Hon Wang geeft een lange en hoge pass. Slabbinck kopt de bal weg. Merckx met een sublieme pass. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goemaere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Velde rent richting de bal. Van de Velde haalt uit met een fantastische trap. Karslıoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goemaere geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van de Velde kopt de bal weg. Kichak heeft problemen om de bal te vangen. Kichak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - FC Groenruggen 0:3

32e minuut.
Illegems speelt de bal door. Merckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Merckx speelt de bal door. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Slabbinck controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wiggers komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Merckx passt de bal zonder na te denken. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Toro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Armadura onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - FC Groenruggen 1:3

37e minuut.
Mullan is nu in balbezit. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck geeft een lange en hoge pass. Merckx rent richting de bal. Merckx haalt uit met een fantastische trap. Toro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Armadura rent richting de bal. Slabbinck onderschept slim de pass. Slabbinck passt de bal met de wreef. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - FC Groenruggen 2:3

45e minuut.
Eerdekens komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 57%, FC Groenruggen 43%.
SV Heusden-Voort - FC Groenruggen 2:3

51e minuut.
Hon Wang geeft de bal voor. Lawaree kopt de bal weg. Durbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbin geeft een lange en hoge pass. Slabbinck krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Slabbinck kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Hal de bal. Van Hal verovert de bal door een tackle van achteren. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Toro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Lawaree probeert naar een medespeler te passen. Mullan speelt de bal door. Eerdekens probeert naar een medespeler te passen. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Eerdekens bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Herder komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kichak heeft problemen om de bal te vangen. Herder is nu in balbezit. Kichak verovert de bal door een tackle van achteren. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Karslıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Eerdekens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Merckx rent richting de bal. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems passt de bal met de wreef. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel. Toro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Durbin neemt de hoekschop. Van Hal verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Merckx geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Slabbinck maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Illegems, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merckx rent richting de bal. Merckx speelt de bal door. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 50%, FC Groenruggen 50%.
SV Heusden-Voort - FC Groenruggen 2:3