Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Waterschei Lokomotiv Veldkant
5-3-2 Wingback Tactiek Loco Loco
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
50 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 30.8
outstanding Schieten adequate
excellent Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Spirin passt de bal zonder na te denken. Török rent richting de bal. Török met een sublieme pass. Klungelig pakt Stephen de bal. Stephen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 1:0

4e minuut.
Kremer rent richting de bal. van Hout bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hout probeert naar een medespeler te passen. Stephen rent richting de bal. Stephen schiet op doel. Rigaux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Mertens rent richting de bal. Stephen onderschept slim de pass. Stephen speelt de bal door. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Rigaux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ptak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptak maakt een afschuwelijke overtreding. Ptak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Delmulle onderschept slim de pass. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmulle verovert de bal door een tackle van achteren. Anumnu onderschept slim de pass. Anumnu draait met de bal, schiet en ... Rigaux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Merckpoel kopt de bal weg. van Hout bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hout geeft een hoge lob. Stephen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 2:0

19e minuut.
Duneau geeft de bal voor. Török kopt de bal weg. Anumnu rent richting de bal. Anumnu geeft een lange en hoge pass. Stephen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Merckpoel trapt de bal weg. Demoor kopt de bal weg. Depinois heeft problemen om de bal te vangen. Defour rent richting de bal. Defour draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Spirin passt de bal met de wreef. Anumnu probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen rent richting de bal. Stephen schiet op doel. Rigaux bokst de bal weg. Hollevoet rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 3:0

23e minuut.
Stephen is nu in balbezit. Stephen heeft problemen om de bal te vangen. Stephen passt de bal in één keer door. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 4:0

25e minuut.
Spirin probeert naar een medespeler te passen. Stephen heeft problemen om de bal te vangen. Stephen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hollevoet de bal. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 5:0

28e minuut.
van Hout zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hollevoet met een sublieme pass. Daar is Vliegher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mertens heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet probeert naar een medespeler te passen. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Inworp. Török met de inworp. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu geeft een lange en hoge pass. Daar is Mertens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 6:0

40e minuut.
Defour met een sublieme pass. Demoor rent richting de bal. Demoor passt de bal met de wreef. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mertens is nu in balbezit. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stephen de bal. Stephen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
De Fraey bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hout onderschept slim de pass. van Hout geeft de bal voor. Klungelig pakt Stephen de bal. Stephen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 7:0

43e minuut.
Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet passt de bal zonder na te denken. Deschuytter geeft een hoge lob. Stephen is nu in balbezit. Stephen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 21%, Lokomotiv Veldkant 79%.
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 8:0

47e minuut.
Demoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar verovert de bal door een tackle van achteren. Dindar geeft een lange en hoge pass. Daar is Stephen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 9:0

49e minuut.
Klungelig pakt Hollevoet de bal. Hollevoet geeft een hoge lob. van Hout geeft een lange en hoge pass. Stephen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 10:0

51e minuut.
Vliegher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hollevoet met een sublieme pass. Stephen rent richting de bal. Stephen schiet op doel. Rigaux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 11:0

53e minuut.
Mertens kopt de bal weg. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hollevoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 12:0

54e minuut.
Anumnu speelt de bal door. Klungelig pakt Hollevoet de bal. Hollevoet probeert naar een medespeler te passen. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rigaux trapt de bal weg van het doel. Spirin kopt de bal weg. Anumnu speelt de bal door. Klungelig pakt Stephen de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Rigaux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duneau heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Török geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Anumnu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anumnu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Spirin onderschept slim de pass. van Hout is nu in balbezit. van Hout geeft een lange en hoge pass. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel. Rigaux bokst de bal weg. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen draait met de bal, schiet en ... Rigaux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 13:0

62e minuut.
Spirin geeft de bal voor. Merckpoel is nu in balbezit. Merckpoel geeft een lange en hoge pass. Stephen probeert de bal aan de voet te houden. Stephen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kremer geeft een hoge lob. Anumnu is nu in balbezit. Anumnu passt de bal zonder na te denken. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Rigaux bokst de bal weg. Duneau heeft problemen om de bal te vangen. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 14:0

67e minuut.
Merckpoel geeft de bal voor. van Hout kopt de bal weg. Vliegher heeft problemen om de bal te vangen. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 15:0

68e minuut.
Evenepoel kan de bal niet met de borst controleren. van Hout is nu in balbezit. van Hout passt de bal zonder na te denken. Daar is Hollevoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Rigaux bokst de bal weg. Daar is Stephen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 16:0

71e minuut.
van Hout met een snelle inworp. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet geeft de bal voor. Stephen kan de bal niet met de borst controleren. Stephen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kremer controleert de bal met de borst. Kremer geeft een lange en hoge pass. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen draait met de bal, schiet en ... Rigaux probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 17:0

73e minuut.
Defour probeert naar een medespeler te passen. Demoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Demoor passt de bal in één keer door. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Duneau geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Török met de inworp. Anumnu rent richting de bal. Anumnu geeft een lange en hoge pass. Rigaux bokst de bal weg.

75e minuut.
Rigaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigaux geeft een hoge lob. van Hout rent richting de bal. van Hout geeft de bal voor. Stephen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hollevoet is nu in balbezit. Stephen rent richting de bal. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen is nu in balbezit. Stephen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rigaux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 18:0

79e minuut.
Spirin geeft de bal voor. Stephen is nu in balbezit. Stephen geeft de bal voor. Anumnu rent richting de bal. Anumnu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
van Hout probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Demoor de bal. Anumnu is nu in balbezit. Anumnu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 19:0

81e minuut.
Daar is Defour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephen verovert de bal door een tackle van achteren. Stephen passt de bal in één keer door. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet passt de bal met de wreef. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen schiet op doel. Rigaux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 20:0

85e minuut.
Anumnu is nu in balbezit. Anumnu passt de bal zonder na te denken. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Rigaux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 21:0

85e minuut.
Defour met een sublieme pass. Demoor heeft problemen om de bal te vangen. Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 12%, Lokomotiv Veldkant 88%.
Thor Waterschei - Lokomotiv Veldkant 21:0