Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC The Frotterz maranders
jabbedabbedoe Tactiek Henri
46% Balbezit 54%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.7 gemiddelde waardering 55.4
formidable Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Keersmaekers probeert naar een medespeler te passen. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić geeft een lange en hoge pass. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev haalt uit met een fantastische trap. Wilmots bokst de bal weg. Lulić rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Keersmaekers zal de hoekschop nemen. Kyosev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - maranders 1:0

11e minuut.
Grądcki geeft de bal voor. Lulić controleert de bal met de borst. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev haalt uit met een fantastische trap. Wilmots werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - maranders 2:0

18e minuut.
Grądcki speelt de bal door. Lulić rent richting de bal. Kyosev rent richting de bal. Lulić rent richting de bal. Lulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coenen met een snelle inworp. Rober is nu in balbezit. Rober geeft de bal voor. Lulić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Grądcki passt de bal in één keer door. Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers probeert naar een medespeler te passen. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev draait met de bal, schiet en ... Wilmots probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Pénzes heeft problemen om de bal te vangen. Pénzes geeft een hoge lob. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kudrawiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gorić speelt de bal door. Coenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Valdimarsson zijn tegenspeler op de grond. Valdimarsson krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kyosev geeft de bal voor. Keersmaekers rent richting de bal. Keersmaekers passt de bal met de wreef. Lulić heeft problemen om de bal te vangen. Lulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
de la Peña geeft een hoge lob. Faigl rent richting de bal. Faigl met een sublieme pass. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - maranders 2:1

45e minuut.
Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Rober onderschept slim de pass. Rober geeft een lange en hoge pass. Kyosev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 34%, maranders 66%.
FC The Frotterz - maranders 2:1

49e minuut.
Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek passt de bal in één keer door. Kyosev rent richting de bal. Kyosev draait met de bal, schiet en ... Wilmots maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - maranders 3:1

59e minuut.
Dugalits heeft problemen om de bal te vangen. Dugalits met een sublieme pass. Valdimarsson heeft problemen om de bal te vangen. Valdimarsson geeft een hoge lob. Rujoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Grądcki kopt de bal weg. Valdimarsson heeft problemen om de bal te vangen. Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek geeft de bal voor. Kyosev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Grądcki verovert de bal door een tackle van achteren. Grądcki geeft de bal voor. Kyosev kopt de bal weg. Lulić is nu in balbezit. Lulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Van Schuerbeek passt de bal in één keer door. Keersmaekers met een sublieme pass. Daar is Lulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulić draait met de bal, schiet en ... Wilmots probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - maranders 4:1

81e minuut.
Juelsgaard speelt de bal door. Rober kopt de bal weg. Van Schuerbeek probeert naar een medespeler te passen. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wilmots niet meer kan verder spelen. Prinsier komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev rent richting de bal. Kyosev haalt uit met een fantastische trap. Prinsier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - maranders 5:1

86e minuut.
Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Kudrawiec rent richting de bal. Kudrawiec speelt de bal door. Klungelig pakt Faigl de bal. Faigl geeft een lange en hoge pass. Juelsgaard bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 42%, maranders 58%.
FC The Frotterz - maranders 5:1