Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the rouches De Beenbrekers
laatste kansen Tactiek 532try
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 55
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Caspari geeft de bal voor. Bihari kopt de bal weg. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała geeft de bal voor. Girard springt en kopt de bal. Telek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Szpilka passt de bal zonder na te denken. Loddo heeft problemen om de bal te vangen. Feyter rent richting de bal. Loddo onderschept slim de pass. Loddo schiet op doel. Depinois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Szpilka is nu in balbezit. Szpilka met een sublieme pass. Loddo is nu in balbezit. Loddo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Isar rent richting de bal. Isar passt de bal in één keer door. Bała is nu in balbezit. Bała geeft een lange en hoge pass. Bihari springt en kopt de bal. Telek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Caspari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans met een sublieme pass. Loddo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loddo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Špirnák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tapar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kermans probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tapar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapar passt de bal in één keer door. Špirnák is nu in balbezit. Špirnák geeft de bal voor. Depinois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Condrò bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrò haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - De Beenbrekers 0:1

31e minuut.
Szpilka probeert naar een medespeler te passen. Tapar is nu in balbezit. Tapar passt de bal in één keer door. Condrò bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrò draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lamelle kopt de bal weg. Pieroni heeft problemen om de bal te vangen. Bihari is nu in balbezit. Bihari schiet op doel. Telek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the rouches - De Beenbrekers 1:1

36e minuut.
Szpilka is nu in balbezit. Szpilka geeft een lange en hoge pass. Lecluyse probeert de bal aan de voet te houden. Condrò bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrò draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Lamelle speelt de bal door. Bała heeft problemen om de bal te vangen. Bała speelt de bal door. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - De Beenbrekers 2:1

43e minuut.
Lamelle probeert naar een medespeler te passen. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała passt de bal in één keer door. Girard rent richting de bal. Girard schiet op doel. Telek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the rouches 50%, De Beenbrekers 50%.
the rouches - De Beenbrekers 2:1

52e minuut.
Inworp. De Looze komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Feyter speelt de bal door. Klungelig pakt Bała de bal. Bała geeft een lange en hoge pass. Bihari krijgt zijn hoofd ertegen. Telek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - De Beenbrekers 3:1

55e minuut.
Bihari rent richting de bal. Kermans begaat een overtreding. Bihari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lamelle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bihari springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Inworp. Mijnans komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lamelle met een sublieme pass. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała speelt de bal door. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Szpilka passt de bal zonder na te denken. Condrò rent richting de bal. Lamelle onderschept slim de pass. Lamelle geeft de bal voor. Girard springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lamelle speelt de bal door. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała geeft de bal voor. Bihari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - De Beenbrekers 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the rouches 38%, De Beenbrekers 62%.
the rouches - De Beenbrekers 4:1