Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rokade Bowl Area Coon and friends
451 cent-aanval Tactiek Wonder Tweek
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
51.5 gemiddelde waardering 57.4
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Miera is nu in balbezit. Dossche onderschept slim de pass. Dossche passt de bal in één keer door. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cearense met een sublieme pass. Alacabey speelt de bal door. Dossche bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossche geeft een lange en hoge pass. Codrea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Łachacz kopt de bal weg. Brudzisz met een sublieme pass. Frutiger probeert de bal aan de voet te houden. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Leblond geeft een lange en hoge pass. Gusmão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łachacz. Gusmão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gusmão wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hakim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Gusmão rent richting de bal. Gusmão passt de bal in één keer door. Brudzisz onderschept slim de pass. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dandelot rent richting de bal. Dandelot passt de bal met de wreef. Gusmão rent richting de bal. Gusmão schiet op doel. Rodríguez Romeo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - Coon and friends 0:1

36e minuut.
Migić onderschept slim de pass. Migić met een sublieme pass. Dandelot probeert naar een medespeler te passen. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea draait met de bal, schiet en ... Hakim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Dossche probeert naar een medespeler te passen. Brudzisz is nu in balbezit. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - Coon and friends 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokade Bowl Area 63%, Coon and friends 37%.
Rokade Bowl Area - Coon and friends 0:2

49e minuut.
Brudzisz kan de bal niet met de borst controleren. Gusmão is nu in balbezit. Brudzisz begaat een overtreding. Gusmão raakt geblesseerd tijdens het duel. Gusmão komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Migić verovert de bal door een tackle van achteren. Migić geeft de bal voor. Rodríguez Romeo rent richting de bal. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea draait met de bal, schiet en ... Hakim bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - Coon and friends 0:3

61e minuut.
Leblond geeft de bal voor. Gusmão rent richting de bal. Gusmão passt de bal met de wreef. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... Hakim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dossche neemt de hoekschop. Gusmão krijgt zijn hoofd ertegen. Hakim bokst de bal weg.

78e minuut.
Cearense verovert de bal door een tackle van achteren. Cearense geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Romeo verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão rent richting de bal. Gusmão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokade Bowl Area 67%, Coon and friends 33%.
Rokade Bowl Area - Coon and friends 0:3