Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAA GENT F.C. Club Saint
Normal Tactiek aanvallend
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Coupé bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup onderschept slim de pass. Leloup speelt de bal door. Cowie rent richting de bal. Cowie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Caneghem heeft problemen om de bal te vangen. Berino is nu in balbezit. Berino passt de bal in één keer door. Van Heck is nu in balbezit. Van Heck geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Van Heck is nu in balbezit. Van Heck probeert naar een medespeler te passen. Cowie is nu in balbezit. Cowie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nowosiński met de inworp. Wałkarz is nu in balbezit. Jaspers onderschept slim de pass. Jaspers passt de bal in één keer door. Berino geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nowosiński is nu in balbezit. Nowosiński speelt de bal door. Van Heck met een sublieme pass. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Leloup is nu in balbezit. Leloup passt de bal met de wreef. Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAA GENT 70%, F.C. Club Saint 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KAA GENT - F.C. Club Saint 0:0

50e minuut.
Wałkarz probeert de bal aan de voet te houden. Wałkarz passt de bal in één keer door. Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie schiet op doel. Moors werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - F.C. Club Saint 0:1

57e minuut.
Klungelig pakt Derycke de bal. Caneghem bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berino. Berino krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Desoete probeert naar een medespeler te passen. Van Schepdael is nu in balbezit. Nowosiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowosiński krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Moors met een harde bal richting middenveld. Nowosiński rent richting de bal. Nowosiński met een sublieme pass. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Van Heck met een sublieme pass. Leloup rent richting de bal. Leloup geeft een lange en hoge pass. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Berino met een sublieme pass. Van Heck met een sublieme pass. Cowie is nu in balbezit. Cowie draait met de bal, schiet en ... Moors probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAA GENT - F.C. Club Saint 0:2

83e minuut.
Nowosiński geeft de bal voor. Quintelier is nu in balbezit. Cowie begaat een overtreding. Cowie krijgt een gele kaart. Quintelier wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Quintelier kan niet meer verder spelen. Janssens komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Janssens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaspers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowosiński met de inworp. Wałkarz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAA GENT 62%, F.C. Club Saint 38%.
KAA GENT - F.C. Club Saint 0:2