Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charlie`s Macaroni`s PELT VV
wingerx Tactiek 442
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 38.3
formidabel Schieten matig
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Raeymaeckers met de inworp. Hazard is nu in balbezit. Esch onderschept slim de pass. Esch geeft een lange en hoge pass. Grelecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hazard passt de bal zonder na te denken. Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers speelt de bal door. Iliev rent richting de bal. Iliev draait met de bal, schiet en ... Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Vandenbergh is nu in balbezit. Van Staen onderschept slim de pass. Van Staen passt de bal met de wreef. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft een hoge lob. De Laet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Esch geeft de bal voor. Iliev controleert de bal met de borst. de Gucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch onderschept slim de pass. Esch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Raeymaeckers met een snelle inworp. Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch geeft een hoge lob. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Gucht heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - PELT VV 1:0

27e minuut.
Vandenbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenbergh passt de bal zonder na te denken. de Gucht rent richting de bal. Grelecki onderschept slim de pass. Grelecki schiet op doel. De bal raakt de paal. Croonenburg met een sublieme pass. Guéry kopt de bal weg. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - PELT VV 2:0

32e minuut.
Croonenburg met een harde bal richting middenveld. Raeymaeckers kopt de bal weg. Daar is Bertjens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliev is nu in balbezit. Iliev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fubá kopt de bal weg. Malfliet rent richting de bal. Malfliet geeft de bal voor. Iliev probeert de bal met de borst te controleren. Iliev schiet op doel. Croonenburg bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Esch de bal. Iliev is nu in balbezit. de Gucht rent richting de bal. Iliev onderschept slim de pass. Iliev schiet op doel. Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - PELT VV 3:0

40e minuut.
Simoen probeert naar een medespeler te passen. Grelecki rent richting de bal. Grelecki passt de bal in één keer door. Daar is Esch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esch schiet op doel. Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Raeymaeckers geeft de bal voor. Liakopoulos is nu in balbezit. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - PELT VV 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 30%, PELT VV 70%.
Charlie`s Macaroni`s - PELT VV 4:0

49e minuut.
Van Staen passt de bal met de wreef. Raeymaeckers geeft een hoge lob. Liakopoulos is nu in balbezit. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Daar is Esch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hazard rent richting de bal. Esch verovert de bal door een tackle van achteren. Esch geeft een hoge lob. Grelecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - PELT VV 5:0

55e minuut.
Esch rent richting de bal. Hazard rent richting de bal. Esch onderschept slim de pass. Esch geeft de bal voor. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vandenbergh onderschept slim de pass. Vandenbergh speelt de bal door. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Croonenburg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - PELT VV 6:0

59e minuut.
Klungelig pakt Iliev de bal. de Gucht bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iliev. Iliev krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Hazard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Gucht kan de bal niet met de borst controleren. Iliev is nu in balbezit. Iliev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pulikowski passt de bal zonder na te denken. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Gucht geeft de bal voor. Fubá rent richting de bal. Malfliet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fubá wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fubá kan niet meer verder spelen. Bostyn komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Raeymaeckers is nu in balbezit. Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Iliev rent richting de bal. Iliev haalt uit met een fantastische trap. Croonenburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Renquin kopt de bal weg. Klungelig pakt Pulikowski de bal. Pulikowski geeft een lange en hoge pass. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Croonenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Croonenburg speelt de bal door. Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. de Gucht rent richting de bal. Iliev onderschept slim de pass. Iliev draait met de bal, schiet en ... Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grelecki is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Raeymaeckers neemt de hoekschop. Daar is Iliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - PELT VV 7:0

85e minuut.
Esch geeft de bal voor. Garber heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Croonenburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - PELT VV 8:0

88e minuut.
Raeymaeckers rent richting de bal. Raeymaeckers geeft een hoge lob. Liakopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 26%, PELT VV 74%.
Charlie`s Macaroni`s - PELT VV 8:0