Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Beenbrekers maranders
532try Tactiek Henri
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Tapar rent richting de bal. Tapar passt de bal zonder na te denken. Condrò is nu in balbezit. Condrò haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - maranders 1:0

8e minuut.
Rujoiu passt de bal in één keer door. Faigl heeft problemen om de bal te vangen. Faigl geeft de bal voor. Rujoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Telek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Loddo passt de bal zonder na te denken. Tapar rent richting de bal. Tapar passt de bal met de wreef. Condrò bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrò haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Loddo is nu in balbezit. Loddo passt de bal met de wreef. Condrò rent richting de bal. Condrò schiet op doel. Wilmots werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - maranders 2:0

20e minuut.
Szpilka passt de bal met de wreef. Daar is Loddo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loddo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Condrò de bal. Condrò draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Loddo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Condrò de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorić. Gorić krijgt een gele kaart. Condrò raakt geblesseerd tijdens het duel. Kermans wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. Loddo is nu in balbezit. Loddo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - maranders 3:0

44e minuut.
Giżycki geeft de bal voor. Klungelig pakt Kermans de bal. Kermans met een sublieme pass. Loddo rent richting de bal. Loddo geeft een hoge lob. Wilmots bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Beenbrekers 44%, maranders 56%.
De Beenbrekers - maranders 3:0

55e minuut.
Kermans passt de bal zonder na te denken. Faigl rent richting de bal. Szpilka begaat een overtreding. Szpilka krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Remeisis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorić met de inworp. Korsoy geeft de bal voor. Rujoiu springt en kopt de bal. Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Loddo is nu in balbezit. Tapar probeert naar een medespeler te passen. Condrò is nu in balbezit. Condrò draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert de la Peña de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Loddo rent richting de bal. Giżycki rent richting de bal. Loddo verovert de bal door een tackle van achteren. Loddo draait met de bal, schiet en ... Wilmots werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - maranders 4:0

69e minuut.
Daar is Gorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pieroni de bal. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Špirnák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kudrawiec is nu in balbezit. Kermans verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans geeft de bal voor. Giżycki kopt de bal weg. Wilmots bokst de bal weg.

77e minuut.
Pieroni met een snelle inworp. Szpilka rent richting de bal. Met opzet legt Carbonell zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Carbonell naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Špirnák geeft een hoge lob. Silverboon kopt de bal weg. Tapar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Condrò rent richting de bal. Condrò schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kudrawiec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Korsoy de bal. Špirnák begaat een overtreding. Špirnák krijgt een gele kaart. Korsoy raakt geblesseerd tijdens het duel. De Looze komt het veld opgelopen. Parlour komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Beenbrekers 56%, maranders 44%.
De Beenbrekers - maranders 4:0