Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coon and friends KVS `SVK`
Wonder Tweek Tactiek 05
42% Balbezit 58%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 59.2
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Nedeljkov geeft een hoge lob. Leblond geeft een hoge lob. Ammann probeert de bal aan de voet te houden. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Kopernikus passt de bal in één keer door. Ammann heeft problemen om de bal te vangen. Ammann met een sublieme pass. Kanownik rent richting de bal. Kanownik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Meir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Leblond geeft de bal voor. Dossche kopt de bal weg. Foriers rent richting de bal. de Le Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. de Le Hoye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandelot rent richting de bal. Dandelot passt de bal in één keer door. Gusmão rent richting de bal. Gusmão schiet op doel. Adames kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kanownik rent richting de bal. Cearense onderschept slim de pass. Cearense passt de bal met de wreef. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dandelot rent richting de bal. Foriers begaat een overtreding. Dandelot raakt geblesseerd tijdens het duel. Dewit zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gusmão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kälin. Kälin krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Migić geeft een lange en hoge pass. de Le Hoye kopt de bal weg. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão schiet op doel. Adames werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - KVS `SVK` 1:0

39e minuut.
Dandelot probeert naar een medespeler te passen. Kälin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão onderschept slim de pass. Gusmão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nedeljkov speelt de bal door. Klungelig pakt Adames de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - KVS `SVK` 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 38%, KVS `SVK` 62%.
Coon and friends - KVS `SVK` 2:0

46e minuut.
Aparicio komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dossche is nu in balbezit. Foriers maakt een afschuwelijke overtreding. Dossche raakt geblesseerd tijdens het duel. Cearense zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Le Hoye krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dewit geeft een hoge lob. Gusmão kopt de bal weg. Klungelig pakt de Le Hoye de bal. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - KVS `SVK` 3:0

60e minuut.
Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão speelt de bal door. Daar is Dossche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dossche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Migić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leblond bereikt de bal nog maar net als eerste. Leblond probeert naar een medespeler te passen. Migić geeft een hoge lob. de Le Hoye krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Boissieres rent richting de bal. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Kopernikus rent richting de bal. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão draait met de bal, schiet en ... Adames probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 45%, KVS `SVK` 55%.
Coon and friends - KVS `SVK` 3:0